Vallmowannabe

Även i växtvärlden finns nog ibland en önskan att vara något annat än det man är.

36 kommentarer på “Vallmowannabe”

 1. Vackra vallmor.
  Kramar från oss

  Gilla

 2. Eller hur! Visst är det tulpaner, i alla fall den ena 😀

  Gilla

 3. Så klurigt, trodde det var vallmo men såg ovan i kommentaren att det var tulpaner. Väldigt vackert röd färg!

  Gilla

  • Haha, de är luriga! De stod och lyste i solen under päronträdet och när de är så där vidöppna så är de väldigt lika vallmon. Färgen är underbar, särskilt i kvällssolen.

   Gilla

 4. Hur ögats intryck formas av vad som förväntas. Tog ett tag innan jag såg att det faktiskt inte var vallmo utan tulpan. Finurligt! Och en vacker bild, som vanligt. 🙂

  Gilla

  • Tack Inger! Visst är det lurigt och finurligt. Jag tänkte på det flera gånger innan jag äntligen fotade, att de var bra lika vallmoblommor där de stod och lyste.

   Gillad av 1 person

 5. Ha, ha, den var lurig😊 Vid första anblicken ser det ju verkligen ut som vallmo. Vet inte om jag sett det av mig själv, att det är tulpaner, för det är ju redan avslöjat i kommentarerna. Kul i alla fall☺️

  Gilla

  • Jag kunde inte låta bli att visa bilden, jag tänkte varje gång jag tittade på dem att de såg ut som vallmo. Kul att du gillar idén och bilden Ulla!

   Gillad av 1 person

 6. Den rubriken var helt otroligt underbar! Hur i all världen kommer du på den tanken. Sitter här med världens leende. Tala om för dem att de är vackra som en dröm även som tulpaner. Vackert fotat!

  Gilla

  • Första gången jag hörde ordet wannabe så tyckte jag att det var så fyndigt. Jag som annars stretar emot användning av engelska i onödan. Men här bara föll det på plats, klart att dessa tulpaner var vallmowannabes. Kul att du gillade min tanke Kristallina, det livar upp mig. Det var en tulpan först, en sån där som blivit kvar när alla andra strejkar – men i år var de plötsligt tre som stod där och lyste tillsammans med fröställningarna efter kungsängsliljorna. Tack min vän! Och jag har talat om det för dem.

   Gillad av 1 person

 7. Underbart. Under cover!

  Gilla

 8. Great light and colour 👍
  Thanks for sharing
  The Fab Four of Cley
  🙂 🙂 🙂 🙂

  Gilla

 9. Trodde också det var vallmo innan jag läst alla kommentarer. Vet inte vilket du är bäst på fotografering eller poesi. Så bra!

  Gilla

 10. Vilken luring, vid första anblicken liknar de vallmo men det är det ju inte alls. Haha.. du är minst lika duktig på att fotografera som att finna underfundiga texter.

  Gilla

 11. Hmm trodde jag skrivit här förut.. Men tydligen inte.. Jag blev i alla fall också lurad av tulpanerna.. Härlig och färgglad bild.. 👍👍👍

  Gilla

 12. Ja dom vill verkligen ”vara någon annan” 😉 Men nog ska man väl vara stolt över den man är 🙂 Även om många av oss någon gång känt eller önskat vara någon annan… Underbart inlägg!

  Gilla

  • Visst ska man det, men ibland skulle man kanske önska att man, om inte vore någon annan, så i alla fall kunde göra det man skulle vilja göra. Stort tack Susanne!

   Gillad av 1 person

 13. Ja så är det nog, nåt annat som lockar har vi nog alla mer eller mindre… Vackert ståtliga är de i alla fall. De växer inte så här långt upp synd nog.

  Gilla

 14. Såå fina! Jag var tvungen att titta två gånger! 🙂

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: