Himmelsrodnad, bomullstussar och ett hänfört sinne

55 kommentarer på “Himmelsrodnad, bomullstussar och ett hänfört sinne”

 1. Så vackert!!! En härligt varm färgskala som passar så bra som kontrast mot det frostigt kalla.

  Gillad av 1 person

 2. Sahnehäubchen 😀

  Gilla

 3. 😍❄☃🤩

  Gilla

 4. Jättefina bilder och ett alldeles underbart ljus!
  Ha en bra helg!

  Gilla

 5. Lätta, luftiga, vackra, krispiga och ljusa, det är ord som dyker upp i huvudet när jag tittar på bilderna. Ljuset är verkligen vackert i bilderna! Vinterljus när det är som bäst.

  Gilla

  • Stort tack Ulla! Soliga vintereftermiddagar när solen dalar och himlen sakta antar pastelltoner är så njutbaral Såna här mängder med snöklädda tistlar tror jag mig inte ha sett tidigare, så det blev en sån där lycklig fotostund.
   .
   Lägger till här: det ska vara kardvädd har jag fått veta i en kommentar och jag har googlat den till att vara sträv kardvädd. Man lär sig.

   Gilla

 6. Åhhh vad fint det ser verkligen ut som bomull så snyggt 😁 👍.. Ha en riktigt fin fjärde advent nu kram Nicki ☃️🎅🎄

  Gilla

  • Visst gör det, små tussar av bomull mot himlen. Tack så mycket Nicki! Här ska bakas karelska piroger idag, Tack det samma!
   Kram

   Gilla

 7. Kardvädden passar i vintermössa. 🙂

  Gilla

  • Aha, är det kardvädd, jag som trodde att det var tistlar av något slag. Tack för det! Sträv kardvädd i så fall, förstår jag av bilder när jag googlar. Den är verkligen vintervacker.

   Gilla

 8. Som en vintersaga, alldeles lagom fluffiga motiv och ett förtrollande ljus. En helt underbar serie som verkligen hänför.
  Ha en trevlig 4. advent!

  Gilla

  • Tusen tack Kristallina för dina fina ord! Vintersaga… det kändes faktiskt så när jag plötsligt fick syn på dessa vackra snömössor i massor, jag stod och bara tog in, helt hänförd. Tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 9. Så otroligt vackert åter en gång här på din fina blogg ❤

  Gilla

 10. Så här vill jag också ha det. Underbara bilder på vintern.
  Kramar från oss

  Gilla

 11. Så himla mysiga snötoppar. lite från underifrån så att de ser ut som jättar. Super.

  Gilla

 12. Jag tittar in hit för att önska dig en god jul och berätta att du är en av de bloggare som verkligen inspirerat mig till att plocka fram kameran mer. Och så möts jag av dina underbara vinterbilder och vinterljus. Så fint med de små snöbollarna på blommorna. För en gångs skull fick vi snö i Varberg – och sen försvann den. Men nu verkar det som att den kommer tillbaka igen och jag riktigt längtar efter det. Tycker det är jätteroligt att fota i snön. Har du några tips för en glad amatör som fotograferar under sin första vinter (glad amatör=jag)?

  Gilla

  • Tänk att kunna inspirera någon, tack så väldigt mycket Sandra, du gör mig glad! De här snötoppade högresta växterna gjorde mig helt hänförd och det är det tips jag kan ge dig, från en amatör till en annan: låt dig hänföras! Tänk att snön som är en självklarhet för oss kan vara en sällsynthet för andra i vårt land. Ut och njut och fota mycket, jag har ju sett på dina foton att du gör det väl med vackra bilder som resultat!

   Gillad av 1 person

   • Att låta sig hänföras låter som det bästa rådet, något händer verkligen när man försvinner in i skönheten. Jag hoppas du får många fler tillfällen att fängslas av snöprakten. Nu har vi faktiskt snö på bästkusten igen. Jag ska ut i den i morgon (om den får ligga kvar över natten).

    Gilla

    • Toppen att ni har fått snö igen! Jag hinner inte ut nu, julbestyren är för många men det lär blir lugnare dagar snart. Ha de så skönt i snön!

     Gilla

 13. Vackra vinterbilder med härligt ljus och fina färger 🙂

  Gilla

 14. Man blir hänförd med mindre. Tittade in här en gång till 🙂

  Gilla

 15. These images are wonderful!!!!

  Gilla

 16. Många WOW!

  /Skvitt

  Gilla

 17. Så vackert det är med snö! Jag gillar nog bilderna på tistlarna bäst. 🙂

  Gilla

 18. Läckert med snö och frost i tussarna. Vackert med den rosa skimrande himlen mot den kalla snön.

  Gilla

 19. Fina bilder. Jag gillade den stora bilden översta mest. Fotovinkeln är perfekt med huset som tornar upp sig bakom kullen eller vallen eller vad man ska kalla det. Och den struktur som blir genom att det är både snö och växtlighet. Suveränt!

  Ha ett fint nytt fotoår!
  /Skvitt

  Gilla

  • Ja, jag tycker om att fota den byggnaden, som är ganska stor och försedd med ett litet torn. Man kan nog säga att det är en slags ås som går där och det är just så, den markstrukturen som bildas är spännande. Sen var jag så tagen av mängden snömössor som stod en bit bort, kul med sånt som man inte träffat på tidigare. Tack Skvitt och detsamma!

   Gillad av 1 person

   • Tack! Och tack för beskrivningen. Jag förstår din kärlek till motivet. Utan att ha varit där så håller jag med dig.

    /Skvitt

    Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: