Isvandring

Jag tvekade ett tag innan jag försiktigt klev ut på isen. Väl där förstod jag inte varför. Allt är inte alltid som det synes vara. Här var det tryggt att gå.

39 kommentarer på “Isvandring”

 1. Beautiful patterns and colors.

  Gilla

 2. Nice shots! I would have been afraid. 😀

  Gilla

 3. Härliga ismönster!

  Gilla

 4. Så vackra bilder på isen. Här regnar det så nu är nog vintern borta. Kramar från oss

  Gilla

  • Tack så mycket Anki! Här är det växelvis många minusgrader och en del plusgrader, idag det senare. Is, is, is, vart man går. Än är det vinter.
   Kramar

   Gillad av 1 person

 5. Vackra isbilder med böljande mjuka former. Det blir ju lite annat än i ett vattenfall, så fint!

  Gilla

  • Stort tack Ulla! Tänk så variationsrik is kan vara. Här ligger den ju och jag anar att den här isen har varit utsatt för blåsten. Kul att spana efter former och mönster en vacker vinterdag.

   Gilla

 6. Underbara mönster och strukturer och ännu bättre när ljuset bryts i det. Inte en chans här. Några timmar snö, några timmer regn och det sedan flera dagar tillbaka. Ha en bra ny vecka!

  Gilla

  • Det verkar vara bedrövlig med vädret hos er. Vi har den här vintern haft väldigt många soliga dagar sen november, snön kom ju också då, och det har betytt mycket för humöret. Snö ser jag mer än gärna men inte regn på det. Isigt har det varit, men kallt och vackert och den här isen är ett exempel på det. Där finns inget vatten och ingen is vanligtvis. Det är en åker.
   .
   Tusen tack Kristallina och tack detsamma! Förresten, såg du att jag hittade Svantes dödsannons? Vad hände i oktober? Sorgligt att han har dött.

   Gillad av 1 person

 7. Om det inte finns vatten under är det ju tryggt, förutom att man kan halka omkull förstås 😀

  Gilla

  • Jag tänkte avslöja, så att alla fick reda på att det var en åker, men det blev inte så. Det är det som har varit så märkligt, det har varit is överallt denna vinter.

   Gilla

 8. Förstår dig och klokt att du tvekar. Man måste kolla innan .. Vackert blått. Börjar att nynna ..blå blå vindar och vatten… Får vårkänslor i kroppen.

  Gilla

  • Jag tvekade inte för farligheten, utan för att jag inte visste om jag fick gå omkring på åkern, för det var den som var frusen som en sjö, så märkligt. Jag såg de kullriga mönstren och blev sugen på att komma dem närmare. Tack så mycket Eva, de var en väldigt solig och härlig dag.

   Gilla

 9. Härliga foton, det ser lite ut som ett månlandskap..så mystiskt och ödsligt.. kram 🤗

  Gilla

  • Det var just kullrigheten som fick mig att kliva ut på isåkern, ett jättefält vid ett promenadstråk. En av de där härliga dagarna när jag kände att jag hade hittat något nytt, värt att fota – och solen sken. Tusen tack Nicki!
   Kram

   Gilla

 10. Bilderna är unika och väldigt fina, speciellt Gyllene dyner. Min första tanke var att det nog inte vore så klokt att gå där, isen ser ju inte särskilt tjock ut, Sen läste jag bland kommentarerna att isen du gick på låg på en åker!! Haha.. luring :))

  Gilla

  • Jättestort tack Anita! Jag tror att det var blåsten som på något sätt hade format isen till att bilda kullar och det jag kallar för dyner. Det var bitvis precis som is på en sjö och det var barnsligt roligt att gå där och upptäcka olika former och mönster. En väldigt härlig promenad, humör- och livsmodshöjande.

   Gillad av 1 person

 11. Wow! Amazing ! Thanks for sharing 👌😊💕

  Gilla

 12. Vilken variationsrikedom av former, ljus och strukturer.

  Gilla

 13. Beautiful pictures ❣️

  Gilla

 14. Ännu fler vackra vinterbilder här.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: