En andra chans

37 kommentarer på “En andra chans”

 1. Så smart och fint!!!

  Gilla

 2. Så vackert och jag gillar tulpaner när de är i detta skick.
  Kramar från oss

  Gilla

 3. Som oljemålningar och otroligt vackra färger. Tror jag får skaffa en liten balja som jag kan ha på balkongen. Igen en av dina underbar vackra serier ”blommor i baljan”.

  Gilla

  • Det var lite min tanke, att de blev som målningar. De fryser till på natten så några bilder är det is i. Det är väl en bra idé att ha en balja på balkongen, jag har mycket nöje av min. På landet har jag ett upp och nervänt gammalt gatubrunnslock som jag använder på samma sätt. Tack så hemskt mycket Kristallina!

   Gillad av 1 person

 4. Jag tänker göra som Kristallina. Skaffa mig en balja att lägga vissna blommor i. Tror dock inte jag får till det så artistiskt som du. Ännu en gång – så otroligt vackert du fått till tulpanernas andra liv.

  Gilla

  • Jag kan verkligen rekommendera en balja för diverse växter att flyta i. Det är inte bara vissna växter som får bada, utan jag plockar växter, både blommor och blad i trädgården när det är säsong för det. Urvalet är ju mitt, men sen arrangerar växterna sig själva där de flyter omkring. Här blev de ovanligt bra eftersom jag tog hela kronan på tulpanen innan de tappat kronbladen, då strålar de som stjärnor. Lycka till och tack så hemskt mycket Eva!

   Gilla

 5. Baljväxter – du har humor förutom bästa blicken för det vackra.

  Gilla

 6. Åh så läckra bilder! Riktiga konstverk i härliga färger! Jag får nog också skaffa mig en balja att ha på balkongen 🙂

  Gilla

  • Det blev ovanligt bra att ta med hela tulpankronan och så hjälpte nätterna till med isbildning. Bilderna är tagna olika dagar och tider, därför är det olika färger på tulpanerna. Tack så jättemycket Ulla och lycka till med baljanskaffningen!

   Gilla

 7. Såå vackra bilder på tulpanerna … fantastiska färger!

  Gilla

 8. Oj så fint! Otroligt vackra färger!

  Gilla

 9. Jag säger bara WOW! Så fina alla. Zinkbaljan är fiffig!

  Gilla

 10. Himla snyggt!

  /Skvitt

  Gilla

 11. Så läckra bilder av de överblommade tulpanerna. Fantastiska färger och strukturer och så fint med bidraget från isen 🙂

  Gilla

  • När blommor och kronblad ligger i vattnet så förändras de dag från dag. Till slut är de alldeles genomskinliga med bara en gnutta färg. Just nu skapar de nattliga minusgraderna vackra istavlor och jag har tänkt att jag ska lyfta upp isskivan och fota igenom. Men sen fastnar jag med morgontidningen och isen försvinner. De med is i är fotade i morgonrocken. Tack så mycket Claes!

   Gillad av 1 person

 12. Vilka färger jag känner mig lycklig bara av att titta på dessa foton.. så fint… Kram…

  Gilla

 13. 👌👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻

  Gilla

 14. Andra chans är vacker det med.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: