Trädkraft

När modlösheten hotar att ta över greppar jag kameran för att umgås med träden. Snart finner jag ro igen.

Klicka dig in på bloggen, så ser du bilderna i rätt format.

27 kommentarer på “Trädkraft”

 1. 👌👍👏🏻👏🏻👏🏻

  Gilla

 2. Vilka intressanta bilder på träd!

  Gilla

 3. Min första tanke är, varför är hon modlös, vad är det som har hänt. I nästa stund tänker jag tillbaka på hur min dag har varit och inser att jag varken varit sprudlande glad eller känt mig särskilt motiverad till att ta tillvara på nuet. Dagen kom och dagen gick så som det så ofta gör. Känslor är svåra att beskriva men jag hoppas modlöshetens grepp håller sig undan ett bra tag framöver.

  Så sant, träd ger kraft och din serie känns estetiskt upplyftande för fantasin där varje bild är unik. Mycket snyggt!

  Gilla

  • För mig är det ofta fibromyalgin som gör att jag förtvivlar eller blir modlös. Den styr över mitt liv, bestämmer vad jag kan göra. Efter varje fysisk ansträngning kommer straffdagarna med svåra smärtor och kraftlöshet. Jag har lärt mig att anpassa mig, men jag avskyr vila när jag behöver och vill göra annat. Med det sagt var det något annat som gjorde mig modlös just här, svårt att sätta fingret på, men jag var väldigt ledsen. Men efter en stund med träden släppte det.
   .
   Vad glad jag blir av dina fina ord Anita! Jag ser fram emot att få se foton på ditt gamla träd!

   Gilla

 4. Så vackra bilder på träden. Naturen hjälper när det är tungt.
  Kramar från oss

  Gilla

 5. På trädens stammar kan man hitta mönster man inte hittar någon annanstans. Lite som med isen som lägger sig på vattenpölarna. Intressant!

  Gilla

  • Precis så. Ibland, eller ganska ofta, får jag för mig att jag ska närstudera. Stammen med skuggorna har jag fotat ett flertal gånger men inte blivit riktigt nöjd med bilderna förrän nu, i kvällsljuset. Och is, det är jag ju fascinerad av.

   Gilla

 6. Du har rätt, träd och naturen kan få en i balans igen. Gillar alla strukturer och mönster. Skuggorna gör det inte sämre heller. Kvällsljuset är helt underbart och ger så varma färger. Det blev en härlig serie!
  Hoppas du mår bättre, ta hand om dig!

  Gilla

  • Det är roligt att göra såna här trädfynd, med just mönster och speciella strukturer. Vissa gamla stammar är helt silkeslena av väder och vind. Jag blev riktigt glad över att ljuset var med mig när jag tog bilderna på det ena trädet.
   .
   Jag märker att jag just nu har ganska lätt för att tappa modet, men jag kämpar på. Tack Kristallina!

   Gillad av 1 person

 7. Känner igen mig … men som sagt träden och naturen ger ny kraft. Underbara bilder!

  Gilla

  • Vad gjorde man om man inte hade möjlighet att ta sig ut i naturen? Och kameran gör att man koncentrerar sig och ändrar fokus. Tack så hemskt mycket Anki!

   Gillad av 1 person

 8. Man blir harmoniskt av att titta på alla kurvor och svängigheten på träden. Det är meditativ och lugnande. Fin färg på de också- Skulle vara fint som konst på väggarna. Men så är ju alla dina bilder.

  Gilla

 9. Så fina bilder av trädens struktur. Naturen har en fantastisk läkande kraft.

  Gilla

  • Stort tack Claes! Naturen är suverän på färg, form, ytor och strukturer, det är som en stor konstutställning och helt klart mår man bra av att vistas i den.

   Gillad av 1 person

 10. Dom här bilderna känns otroligt spännande..👍 Jag vet ingen annan än du som kan ta så många bilder på samma objekt och ändå få dom att se så olika ut.. tummen upp och ha ett fint slut på veckan..👍😉🙏

  Gilla

  • Så roligt att du gillar bilderna Nicki! Det finns ju många sidor av ett objekt och vissa objekt har så många olika uttryck. Trädstammen med den lena ytan har jag fotat otaliga gånger, men inte tyckt att jag har lyckats få fram det jag ville, men nu så. Tack så hemskt mycket för din fina kommentar Nicki! Och tack detsamma – vi ska visst få mer snö i kväll!

   Gilla

 11. Wow! Vilka färger, mönster och former. Jag gillar detta så otroligt mycket. Vidare så önskar jag att du har hittat din ro nu.

  Gilla

  • Vad glad jag blir över att du uppskattar bilderna. Jag är svag för trädens ytor och speciella mönster och spanar ofta efter sånt. Detta med ro är en färskvara, jag är nog inne i en period av mycket värk och oork och det psykiska måendet är därefter.
   Tack snälla Annika!

   Gilla

 12. Våg nära är min favvis. Jag gillar det mjuka i den hårdare ytan, harmini. Vad betyder ordet ondulerad? Det har jag inte hört förr.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: