Påskkycklingen

Påskkycklingen har som alla vi andra levt ett tillbakadraget liv de senaste åren. Äntligen fick den komma fram ur sin isolering! Lite tilltufsad men glad i hågen och nyfiken gav den sig iväg för att lukta på blommorna och smaka på gräset. Vädret var det allra bästa efter några dagars kalla vindar. Själv bar jag fram en stol ur förrådet och vände nosen mot solen efter väl förrättat värv i trädgården på torpet. Nu önskar jag och kycklingen er alla en glad och trevlig påskhelg!

46 kommentarer på “Påskkycklingen”

 1. Så fint att kycklingen får komma ut och njuta av våren!
  Glad Påsk!

  Gilla

  • Det märktes att den njöt, som jag. Vi firar påsk i morgon när flickorna och barnbarnen kommer med buller och bång. Förra året blev ju allt inställt p.g.a. sjukdom. Glad påsk igen Anki, hoppas att du kan fira med barn och barnbarn! Du och jag har ju våra födelsedagar att fira också.

   Gillad av 2 personer

 2. Vilken dag det nu är (eller om den redan varit) önskar jag dig en riktigt fin födelsedag! Läckra påskfärger på bilden!

  Gilla

 3. Trevlig helg och glad påsk 🐣🐰🐥❤️

  Gilla

 4. Minton och jag önskar detsamma

  Gilla

 5. Happy Easter 🐣🐰 🥚🐇

  Gilla

 6. När jag ser en lycklig kyckling, då blir jag glad. Ett perfekt och vackert påskkort. Tack Jag, önskar dig detsamma. T.o,m. här skiner solen.

  Gilla

  • Vi har haft en fantastisk dag med döttrarnas familjer: påskmiddag ute i trädgården och äggletning. Myggen dök överraskande upp men fjärilarna fladdrade omkring som i en vacker saga och solen sken. Tack så mycket Kristallina, och god påskfortsättning!

   Gillad av 2 personer

 7. ((*J*))(*L*))))) Happy Easter to you too /// Tack så mycket !!! allt gott till dig och dina nära och kära, bästa tack.

  Gilla

 8. Härliga färger – lite så där att ära Ukraina också 💙💛

  Gilla

 9. Jag trodde att den var på riktig, men oavsett är den väldig söt och passar väldigt bra som flaggfärg också.
  Glad Påsk i efterhand.

  Gilla

 10. Vilken underbar bild och vilken fin och söt liten kyckling som fick komma ut och njuta av påsken och vilken skillnad mot förra årets påsk då satt vi ensamma hemma..jag hoppas så och många med mig att vi snart får ett slut på allt elände..var rädd om dig och ha en fin fortsättning på veckan..kram..🙏🐔🤗🌷

  Gilla

  • Tack så jättemycket Nicki! Förra året skulle vi har träffats ute i vår trädgård, men höstpojken blev sjuk och det blev inställt. Jag minns hur väldigt ledsen jag blev. Läste att även ni har firat med hela familjen, det känns så bra efter de här ensamma åren. Vi får verkligen hoppas att det inte blir repris på isoleringen. Tack detsamma Nicki!
   Kram

   Gilla

 11. Hoppas du också hade en bra påskhelg 🙂 Härliga färger tillsammans.

  Gilla

 12. Glad Påsk!! Passar ju bra att jag är lite sen för här på Cypern firas Påsken en vecka senare vilket är denna helg. Detta enligt den Grekisk/Ortodoxa tron vilket jag tidigare inte hade en aning om.
  Din Påsk-kyckling är hur fin som helst!!

  Inte för att det har med saken att göra men det här är första gången jag ser reklam hos dig. Vet inte om du vet men nu vet jag iallafall att du vet :))
  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

  Gilla

  • Det är roligt med olika traditioner, olika tillämpningar och tolkningar av samma händelser, som med spanjorernas julklappar på trettondagen, då de tre vise männen kom med sina gåvor. Det är likadant med den rysk-ortodoxa påsken, men jag antar att min ryske morfar anpassade sig efter finska seder.
   .
   Jag har anat att det då och då förekommer reklam på min blogg, men jag har inte sett den själv. Det är trist men har man en gratisblogg så får man finna sig. Hoppas att det inte är av samma slag som jag får i skräpposten, jag fullkomligen bombaderas med dem, nämligen reklam för all slags potenshöjande tabletter. Jag undrar när det ska sluta.
   .
   Tack så mycket Anita, Glad påsk igen och tack detsamma!

   Gillad av 1 person

 13. Bra perspektiv och snygg ljus. Fantastisk gullig liten kyckling!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: