Den bästa frukten

Aromaträdets bästa frukt. Snabbt som en vessla pilar hon iväg, sparkar av sig skorna i språnget, klättrar upp i trädet högt högt och blickar ner och ut. Varje gång. Ibland hojtar hon till förbipasserande som förvånat tittar efter ljudet. Klätterapan, sommarflickan.

44 kommentarer på “Den bästa frukten”

 1. Härliga bilder, lite flashback till min barndom.

  Gilla

 2. Roliga, jättefina och hjärtvärmande bilder! Sitter här med ett stort leende och tänkte samtidigt på mitt modersmål, tyska, p.g.a. din rubrik: den bästa frukten.
  Frukt är på tyska Frucht. Busiga och påhittiga barn kallar vi oftast för ”Früchtchen” som betyder ett busigt, roligt och påhittigt barn. Ha..ha..
  Ha en trevlig helg!

  Gilla

  • Så roligt att få reda på ordet för busiga barn i tyskan! Det har jag aldrig hört. Jättekul att du tycker om bilderna! Den här tjejen är annars lugn och drar sig gärna tillbaka med en bok, men hon är väldigt orädd och gillar sånt som andra kanske blir ängsliga inför. Stort tack Kristallina och trevlig helg!

   Gillad av 2 personer

 3. hier sind tippes und vielmehr als Sicherheit, beim klettre sport,.viel erfolge schönes Wochenende für sie und ihren Familie. Vielen dank für ihren besuch,

  Freizeitsport-Sicherheit:Baumklettern Für Jung & Alt Arbeit oder Sport was man achten muss

  Gilla

 4. Härliga bilder … igenkännande! Äldsta barnbarnet gör likadant … snabbt och lätt upp i träden och jag vågar nästan inte titta 🙂

  Gilla

 5. Energi och klätterglädje i bilderna! Härligt. Vårt yngsta barnbarn klättrade ibland så man nästan satte andan i halsen…. Nu är de stora och klättertiden är förbi. Och själv skulle man ju inte klara av att klättra i träd längre 😂

  Gilla

  • Jag tror faktiskt inte att jag har klättrat i träd, när jag tänker efter, trots att jag v ar vig och annars klängde hit och dit. Det är härligt för henne men lite nervöst för oss när hon klättrar så väldigt högt upp. Mina äldre barnbarn klättrade upp på tak när de var små, de var hänförda över vyn när de satt där. Tack så mycket Ulla!

   Gilla

 6. Aaah – det VAR en riktigt människa där. På första bilden såg jag ett troll 😀 Trodde det var en docka.
  Fin bildserie!

  Gilla

  • Haha, visst är det en riktig person, sommarflickan i klättertagen! Det blev ett roligt foto det första där håret flyger omkring. Tack så mycket Carita!

   Gilla

 7. Such beautiful photos!

  Gilla

 8. Haha… så mycket man kunde när man var ung. igår ville jag komma loss på en riktig snabb musik, men konstaterade att det inte gick. Blev väldigt förvånad och insåg att jag är inte lika ung i kroppen som i själen. Besviken än.
  Fina bilder på träd och klätterskan.

  Gilla

 9. Så bra titel. ABSOLUT den bästa!!

  Gilla

 10. Vilka härliga bilder och vad underbart det måste vara att kunna klättra upp i ett träd på det sättet och sen sitta där uppe.. När jag var liten gjorde jag det men knappast idag.. 😊 Ha ett fint slut på veckan nu kram Nicki 👍 😊 🌿☀️

  Gilla

  • Tack Nicki! Det är nog jättehärligt för henne men lite oroligt för oss om tittar på. Läste i nyheterna i går om en liten tjej som ramlat ner ur ett träd och skadat sig. Vad jag minns så har jag aldrig klättrat på det sättet. Tack detsamma!
   Kram

   Gilla

 11. Underbart med en klätterapa! (Det var jag också som barn.)

  Gilla

 12. O my she is on the tree! 😂😂you captured beautifully 😇😇

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: