God Jul!

Nu mina vänner, står den vid dörren, julen. Jag önskar er alla en fridfull jul, med lagom av allt.

33 kommentarer på “God Jul!”

  1. I don’t know the meaning of ”GodJul !”, but the picture is gorgeous.

    Gilla

  2. God Jul! Vacker bild – snart får vi se solen igen…kram!

    Gilla

  3. Vad soligt och vackert! Ser mest ut som bomull, jag tänker på när det sitter massor av tussar på en stjälk sådär 🙂 Men ljuset är det jag föredrar mest. Här är det inte mycket av den varan, ingen snö, jo, det kom lite ihop med blåsten idag, men imorgon blir det plusgrader igen.
    Liger på soffan, har just stoppat i mig tre rostade med ljummen, nygriljerad skinka (på kalkon, eftersom jag är intolerant mot bl a fläskkött) Gott!!!
    God Jul-kram och allt gott till dej!!!
    (vet inte var jag lyckades kommentera nyss)

    Gilla

    • Ja, det ser ut som bomull som man dekorerar till jul med. Nu har den här bilden förlorat en del på att sparas fram och tillbaka, maken skrev texten, men ganska ok blev den. Bilden är tagen i december förra året. Idag kom solen snabbt på besök, så den är på väg, hurra!
      .
      Jag har ätit en karelsk pirog med ost på, helt nybakad, mums! Jag begriper inte heller var du kommenterade, det verkar som om det spökar här just nu.
      God julkram!

      Gilla

  4. God Jul ! Jag màste ringa för att säga ”Buon Natale” imorgon… Svärmor…

    Gilla

  5. God fortsättning på julen!

    Ett mycket passande foto i dessa snöfallens dagar! Det är rätt ont om sol just nu men livet trivs jag med i alla fall. Hoppas att även du har det gott!
    Börje.

    Gilla

    • Detsamma, Börje! ingen sol här heller, men dagen ska gå i vilans tecken så det gör inte så mycket. Det är alltid trevligt att få samlas allihop, men mamma fattades mig, jag orkade inte ta hem henne. Vi begravde också vårt husdjur sen 29 år, vår sköldpadda, igår. Det är märkligt hur fäst man blir vid ett litet djur. Så jag är nog allt lite sorgsen idag. Annars är allt bra.

      Gilla

  6. Visst är det ulligt och gulligt i allt det vita! En underbar Juldag önskar jag dig och de dina. Kram 🙂

    Gilla

  7. God fortsättning på julen önskar jag dig!
    Stor julekram

    Gilla

  8. Tjusigt och käckt!
    Kram!
    /Skvitt

    Gilla


Lämna en kommentar