Trött på rött?

Av: Jag

26 12, 2012

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, rost, saker, vinter

22 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:23mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix X100

22 kommentarer på “Trött på rött?”

  1. Nä, det blir jag inte i första taget… :-).
    Mamma och jag köpte vars en (ovetande om varandra) varm filt till varandra. Hon i en färg hon gillar, lila, jag i en färg jag gillar röd. När vi packade upp skrattade jag, och bad att få byta, det hade hon inget emot 🙂
    Allt gott till dej och god fortsättning!

    Gilla

    • Vad trött jag blir på Wp när kommentarer försvinner ut i luften! Jag har redan svarat här.
      .
      Länken förde ingenstans. Men alltså inte rödgrön röra utan rödblå.

      Gilla

  2. Sista Chansen!

    När jag ser lila kläder kommer jag att tänka på vad en av gummorna på mitt sista jobb alltid brukade säga när hon fick se någon klädd i lila.

    ”Lila! Det är sista chansen det!”

    Frågade jag henne om hon också ville ha en lila blus sade hon:

    ”Nej, jag behöver ingen! Jag får varje kväll med dig till sängen och innanför byxorna i alla fall!”

    Och det hade hon ju rätt i för jag bytte hennes blöjor flera gånger per natt och hjälpte henne ofta i säng.

    © Börje Eriksson 2008

    Gilla

    • Haha! Jag har en känsla av att du har berättat den förr! Men menade hon alltså att lila var en färg för de gamla? Nu är det en innefärg.

      Gilla

  3. Trött på både rött och vitt, även om din bild är fin 🙂

    God fortsättning!

    Gilla

    • Haha, ja jag vet, du är inte så förtjust i snö. Men nu när solen återvänder och får snön att glittra och glänsa så kanske det känns bättre?
      Detsamma, Madonnan!

      Gilla

  4. Hmm…min färg är lila…men rött är oxå fint…men lila är finare!

    Gilla

    • Som jag skrev ovan, lila är snyggt, men det är inte min färg. Kan tänka mig att det passar dig. Min favorit är olivgrön, men brunt är också snyggt. Men den skarpt gröna som är modern nu gillar jag inte.

      Gilla

      • Tänk att jag alltid varit lila…en färg som jag burit ofta..men som inte alltid varit på modet..men jag har ändå varit färgen trogen.
        Jag gillar äppelgrönt..inte olivgrönt som du …men smaken är ju som baken ..delad. Jag passar i bättre i vissa färger…i vissa blir jag än blekare än vad jag är…så jag kräver lite färg för att lysa.
        kram

        Gilla

        • Min färgskala är nog dovare och dunklare än din, jag är nog lite åt oliv i hyn när jag blir solbränd. Kul att du hållit fast vid lila! Förr hade jag mycket blått men har tappat det helt, men i inredningen finns blått i sovrummet. Köket är nu oliv och vitt, vardagsrummet brunt, beige och vitt, arbetsrummet vitt och djuprött.

          Gilla

        • Och i gillestugan är det rött som är accentfärgen, till svart och furu.

          Gilla

  5. Va trött jag blir då….hela min kommentar föll bort precis i detta nu 😦
    Lila …är sista skriket har jag hört 🙂 så sa man om den färgen…annars är det mest vitt i min lägenhet..vill ha ljusa väggar så ljust det bara går eftersom jag saknar ljuset på vintern kanske …jag behöver vitt som ljusterapi 🙂
    Har ju som du vet målat i min lilla vrå..men penninbristen har gjort att renoveringen tappat fart helt …inspirationen jag hade har försvunnit helt…eftersom allt avstannat.
    Har tänkt att mitt kök ska gå i turkost…kaklet kanske ska vara turkost…nu är mina gardiner i en turkos ton ..men väggarna ska vara vita..turkos är oxå en favoritfärg som jag gärna bär..

    Gilla

    • Den är instabil, notificationsfunktionen, väldigt irriterande!
      .
      Roligt med det turkosa, jag har funderat på att jag ska plocka in turkost som en färgklick som går genom rummen. Det passar till det bruna, är snyggt med olivgrönt, kompletterar blått – men till rött…mjaaa, det vete katten! Om hallen blir i en grå ton så passar det även där med en turkos klick. Vad tror du om det? Ett turkost kök är nog lite ovanligt, det blir snyggt!

      Gilla


Lämna en kommentar