Pardans på hett tak.

Av: Jag

30 07, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, fjärilar, foto, foton, natur, photos, sommar

44 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

44 kommentarer på “Pardans på hett tak.”

  1. Thanks for all those wonderful pictures you make

    Gilla

  2. Oh så tjusig! Vilken sort?

    Gilla

    • Tack! Det är många av de här som liknar varandra, men jag är nästan säker på att det är silverstreckad pärlemorfjäril, den flyger hos mig nu. Ska kolla närmare på mina andra bilder vid tillfälle.

      Gilla

  3. Men du det var ett foto värt hur många stjärnor som helst!
    Såna foton vill jag också ta men pärlemorfjärilarna vägrar ställa upp för att jag ska få en bild! Inte ens en vanlig solobild vill de vara med på. Jag känner mig mobbad!

    Gilla

    • Tack du! Det verkar som om fjärilarna har förstått att jag inte har så stor ork i sommar. De kommer till mig i stället för att jag ska söka upp dem. Men det är många sorter jag inte har fotat alls eller ens sett, så jag vet inte om de mobbar mig eller om de kör med att nonchalera mig.

      Gilla

  4. Vilken tur att jag slutade efter 3 st. när det finns andra, som gör det bättre.
    Svante

    Gilla

  5. Helt underbart. !!!

    Gilla

  6. Oj. Vilka färger och fin bildkomposition!

    Gilla

  7. jag håller med Anna här ovan, vilka färger, vilken komposition!

    Gilla

    • Tack, Lena! Jag hade tur med de här när de flög upp på lekstugetaket. Jag kunde ta flera bilder, de var så upptagna av varandra nämligen. Så jag provade lite olika vinklar.

      Gilla

  8. Ytterliggare en fotografisk pärla!

    Gilla

  9. So ein tolles Bild lieber Gruß und einen schönen Tag.Gislinde

    Gilla

  10. Otroligt vacker bild!
    Kram

    Gilla

  11. Fjärilsdans ..så vackert!

    kram

    Gilla

  12. Bilden o rubriken får mig att tänka på hur höstlöv ibland helt viktlöst kan dansa runt. En nästan magisk bild! Vackert vännen!
    Kramar och allt gott till dej!

    Gilla

    • Ja, det är lätt att tänka på löv när det gäller fjärilar, de maskerar sig ju ofta till det också. Här var det fråga om parningsdans, de satt ihop och jag fick fina bilder fån många vinklar. Sånt blir man glad av, det känner du säkert igen t.ex. stunderna med dina trollsländor!
      Kram

      Gilla

      • Oh ja, absolut! Har själv fått en del fin fina möjligheter i sommar. Bilder som ännu inte hunnit publiceras 🙂 Fast din dans är oavsett i särklass, tycker jag 🙂
        Bamse kramar och allt gott till dej!

        Gilla

        • Tack för det! Ser fram emot att se dina bilder. Vi har ju redan fått se dina fantastiska sländor! Jag har varit så trött i sommar att jag inte orkat ta mig ut på promenader. Men närmiljön ställer upp.
          Kram

          Gilla

          • Tråkigt att sommaren inte varit bra. Min har varit ganska bra tycker jag. Glad över värmen som lindrar så skönt.
            Bra att närmiljön visar sig från sin vackra sida och du visar oss 🙂
            Kramar och allt gott till dej!

            Gilla

            • Värmen har gjort gott, jag har legat och vilat i solstolen och lyssnat på ljudböcker. Men den eländiga orkeslösheten och mattheten har varit värre än vanligt. Känns bättre idag. Skönt att höra att din sommar har varit ganska bra, har nästan förstått det.
              Kram

              Gilla

  13. Bara tittar en gång till 🙂 🙂

    Gilla

    • Egentligen vill jag inte skriva det här. Men så tänker jag: dansen var viktig för mamma och pappa. Har tillbringat eftermiddagen och kvällen på akuten med mamma och blir så oändligt sorgsen av hennes lidande. Svarar på kommentarer i morgon om jag orkar, är så glad att du har tittat på mina bilder och kommenterat.
      Kram och godnatt.

      Gilla

      • Åh. Det låter som en sorts sorg att se din mamma må dåligt. Tråkigt att höra, verkligen. Hoppas det finns god bot och lindring.
        Kraaaaaaaaaaaam och allt gott till dej!

        Gilla

        • Sen pappa dog för tre år sedan och mamma gick in i en förvirring som hon inte kom ur och som sedan visade sig var Levis Body demens som snart tog benen ifrån henne, bröt ner henne och gjorde henne beroende av andra, sen dess är det en stor sorg att se henne ha så dålig livskvalitet. Det är en sjukdom som angriper både kropp och hjärna och det är en av de värre, för vissa dagar ”återvänder” man och finner att man inte fungerar och blir djupt deprimerad. Finns ingen bot. Frågan är vilket som ändar hennes liv, det som hon var på akuten för eller grundsjukdomen.
          Kram

          Gilla

          • Helt förfärligt. Svårt att stå bredvid och inte alltid mäkta göra det man mest av allt önskar. Tror det är svårt som anhörig att sörja med förälder i livet, m d e ok. Hoppas att du i a f kan vila i att du gör det du under förhållandet klarar av att göra.
            Min kära mamma har en del oroväckande symptom. Än har läkaren inte funnit ngt fel, m ngt e inte rätt.
            Mjuk kram och allt gott till dej!

            Gilla


Lämna en kommentar