Hållplats

Av: Jag

08 09, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foto, foton, höst, natur, photos

39 kommentarer

Bländare:f/6.3
Focal Length:55mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

39 kommentarer på “Hållplats”

  1. Du har så fyndiga rubriker på dina inlägg. Bara det, gör att det är roligt att besöka din blogg. Fotot är vackert.

    Gilla

    • Tack, Rc! Jag försöker och ofta har jag det klart när jag ser fotot, men ibland krävs det en liten sökning i hjärnarkivet.

      Gilla

  2. Alltså,… nu tjatar jag igen 🙂 Men varför inte sälja sina bilder till t ex ett hotell som kan smycka sina korridorer med dina fina bilder?? Kan de har bilder på gamla hus så borde även ett grönt tema funka tycker jag! Du är för skicklig fotograf för att inte göra något av det! Så det så! 🙂 Kram

    Gilla

    • Tack, vännen! Dina ord värmer. Det är bara att det finns så många aber när man ständigt mår skrutt.
      Kram

      Gilla

      • Jo jag förstår det – men om du hittar någon bra att samarbeta med som gör tavlorna kan du ju ha en webshop och sköta det mesta hemifrån de dagar du mår ok. Lite inkomster på sin hobby är ju aldrig fel. Men jag vet att du har det jobbigt. Kram

        Gilla

        • Då ska det vara någon som snubblar över mig, som hon med återvinningsboken. Men man ska aldrig säga aldrig. Nu är det axeloperationen och så får vi se om det tar bort en del av smärtorna och får mig i bättre form.
          Kram

          Gilla

  3. Haute couture för fröställningar!

    Gilla

  4. Jag håller med! Du har verkligen fantastiskt material för utställningar och försäljning!
    Men jag förstår! När man inte har orken så är det urjobbigt! jag kom hem lite efter ett idag och har suttit sedan dess. Först i arbetsstolen och sen i soffan. Och det enda jag gjort är att testa olika teman på min svenska blogg. Utan att jag egentligen behöver byta den jag har. Bara för att det är bekvämt ”icke-göra”

    Gilla

    • Tack, Ninna! Man måste ha lite krafter för att börja med något nytt, det är sant. Men nu blir jag konfunderad. Jag trodde att du hade lagt ner din svenska blogg, hittar inte ingången till den på din andra.

      Gilla

      • Nej den finns kvar men jag skriver inte särskilt regelbundet till den. Så jag tog bort länken. Ska jag lägga till länken igen kanske? Fast jag är så urtråkig på den. Tycker jag själv.
        https://allforthefunofit.wordpress.com

        Gilla

        • Urtråkig? Det är ju inte sant. Jag har en känsla av att du behöver de där funderingarna. Sen att jag tycker att det är svårt att hålla rätt på mer än en blogg per person… det är jag det. Har du bloggen igång så bör du väl ha en länk.

          Gilla

          • Du får låtsas att jag är två personer. hehe…
            Ja du har kanske rätt! Borde lägga dit den där blogglänken igen. Med tanke på eftermiddagens inlägg där som faktiskt fick en del besök… lite till min egen förvåning ska erkännas.
            Men mest förvånad blev jag nog över att någon kommit in via Twitter. Jag har inte Twitter!

            Gilla

  5. Fin. Vad är det för frön tro?

    Gilla

  6. Vacker bild. Jag undrar också vad det är för frö. Vi har haft många sådana frön kringflygandes. Min man undrade för ett tag sedan vad det var för ”hår” som fastnat i poolsilen och anklagade att det nog var dotterns hunds päls som fällt och blåst ner i poolen. Ha, ha sa jag. ”Det är ju frön” . Men ingen kunde lista ut vad det var för frö.

    Du tar verkligen vackra och speciella foton 🙂

    Gilla

    • Tack, Christina för dina fina ord! Jag har mina tankar om att det skulle kunna vara tisteln som sprider de här omkring sig. Jag har ett gäng envisa rackare i kökslandet som kommer igen hur jag än rycker bort dem. Ska gå ut och titta.

      Gilla

      • Kul om vi kunde komma på vad det är. De flyger så lätt i vinden och ser verkligen ut som tunt hår.

        Gilla

        • Jag var ut och tittade men jag hade inga växter som stod i frö av den här sorten. Mina tistlar blommar vackert nu, de är lite sena eftersom jag ryckte bort dem i början. på sommaren. Så det här fröet har flugit en bit och mellanlandat för lite vila. Ja, som tunt hår ser de ut.

          Gilla

  7. Vindrufsig liten blomma …så fint fångat!

    Gilla

  8. Hej! Det är vackert med grått hår. Mitt gråa fick nu i vår. Våga bara inte tona det i annan färg.:)
    Allstå, känns lite avigt att säga lycka till med op..är det nästa vecka som det sker?
    ..eftersom en operation aldrig speciellt rolig. Förhoppningsvis försvinner en smärtor med den. tänker på dig!

    Gilla

    • Ja, det är vackert med grått hår. Jag brås på mor min, hon var väldigt gammal innan hon blev gråhårig. Operationen är om knappa två veckor. Jag hoppas verkligen att något blir bättre efter den. Jag tackar för din omtanke, Barbro.

      Gillad av 1 person

  9. Vissna växter och frökapslar är så roliga att fota … Du har verkligen lyckats med denna bild vilket fler än jag tycker …
    Du tar otroligt fina bilder och är duktig att uttrycka dig i skrift … En bra kombo när man bloggar ! … // Maria 🙂

    Gilla

    • Ja, frökapslar gör sig bra på bild, nästan bättre än blommorna. Jag har stor glädje av min trädgård på det sättet. Tack för dina fina ord, Maria, du gör mig glad!

      Gilla

  10. Amoureusement enlacés ;O)

    Gilla


Lämna en kommentar