Det bulnar.

Av: Jag

12 02, 2015

Etiketter:,

Kategori: ägg, bilder, foto, foton, natur, naturkonst, photos

16 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:55mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

16 kommentarer på “Det bulnar.”

  1. Stillsamt sover jätten och ler fridfullt i sömnen. Det är mycket att ta itu med när han vaknar.

    Gilla

  2. Växtkraft.
    Naturen bjuder på konstutställning.
    Vackert.

    Gilla

  3. Hade bilden inte legat ner hade jag med all säkerhet sett ett Björnligeansikte med mask för ögonen. Nu får jag hålla med Replicant Core.
    Svante

    Gilla

  4. Man får inte läsa kommentarerna innan man kommenterar. Såg bilden först i Wp´s ”bloggar jag följer” och då såg jag bara den där fina runda bulan med en otrolig jämn struktur. Nu ser jag gubben också. Vackert är det i alla fall.
    Förstår jag rätt att Antonia har sett ett utkast innan du publicerade det? Ack ja….

    Gilla

    • Tack, Kristallina! Jag gillade bulan, färgerna och strukturen i träet. Men jag gissade att det skulle bli en gubbe av det. Ja, jag lade in den här tidigare i samband med något annat av mina ”ägg” för att lätt kunna plocka fram när jag behövde ett inlägg. Sparade som utkast. Då kommenterade Antonia den och jag kunde inte förstås vad hon pratade om. När jag förstod så tog jag bort den. Märkligt är det.

      Gilla

  5. Jag såg ändå gubben med ögonbindel direkt, så den gubben gick inte! 😉

    Gilla

  6. Alltså, dina bildägg är ibland svåra att finna ord till men de är mycket lätta att gilla. De har en speciell känsla tycker jag. Kanske är det så att känslor inte behöver ordas om men hur ska man då framföra sitt gillande? Jag tittat på den här gubben flera gången men orden att beskriva känslan har inte infunnit sig, Dock jag gillar ägget!

    Gilla

    • Jag kan förstå att det inte alltid finns så mycket att säga om dem. Nu ser alla en gubbe i den, men det kan likaväl vara nåt annat. Jag undrar vad som hade hänt om jag hade ställt den på huvudet. Det finns ju en gillaknapp om man bara vill gilla!

      Gilla


Lämna en kommentar