Kompenserar med himmelsblått.

Av: Jag

23 02, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, himmel, natur, photos, träd, vinter

16 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:29mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Åter en filmjölksvit ostkupa över himlavalvet. Får kompensera med gårdagens blåvita, med en nästan osannolikt himmelsblå ton. Lätt att andas, lätt att glädjas, lätt att låta blicken vandra upp i det blå. 

16 kommentarer på “Kompenserar med himmelsblått.”

  1. Men det ljust. Kunde ju vart mörkt och snöhagel med stormbyar.
    Vackert bild!

    Gilla

  2. Det väder bilden visar kan du skicka hit till Kårböle, innan vi måste ut, och skotta snö igen. Blåsten gör att promenerande är omöjligt.
    Svante

    Gilla

  3. Tur att vi har ett bildarkiv så vi kan plocka fram det väder vi vill ha även om det bara är på bild så är det uppiggande. Fin vy du fångat!

    Gilla

  4. Vacker bild.
    Jag kan mycket väl tänka mig, att lufsa fram längs vägen. Kolla på träden och den mysiga himlen.
    Åkte från jobbet i snöblandat regn idag.

    Gilla

    • Tack, RC. Jag gillar den här lilla dungen och en vinter planerade jag att bära dit något rött som ett utropstecken. Det blev inte av. Igår kändes himlen hög, men den har ramlat ner idag.

      Gillad av 1 person

  5. Detta uppmuntrande foto blev jag faktiskt lite gladare av! Förra året hade vi också så fint väder här. Det har jag sett i mitt arkiv. Årets grådask har inte fått mig att ens vilja ta i kameran!

    Gilla

    • Vad glad att du blev lite gladare, BeBest! Vi har haft enstaka fina dagar och då vaknar genast livsandarna, men många grådaskiga dagar har det varit.

      Gilla

  6. Ja, nu kommer jag ihåg det blåa. Precis så ser det ut. Lite dramatiskt, det gillar jag. Tittar själv gärna uppåt och förundras över hur fort bilden förändras. Snyggt med de mörka träden. Nästan som en skugga.

    Gilla

    • Du minns hur det kan se ut? Alltid något. Det är inte mycket som överträffar sol på snö, tycker jag. Allt blir plötsligt så rent och vackert. Ja, de här träden gillar jag.

      Gilla


Lämna en kommentar