Det är vackrast när det skymmer…

23 kommentarer på “Det är vackrast när det skymmer…”

  1. Jag föll för ramen.

    Gilla

  2. Ser ut, som matbord för Duvor, men förutsätter att det, som ser ut som fåglar är något annat.
    Svante

    Gilla

  3. Känns som jag kommit till en annan planet. Gissar på att det har med någon slags växtodling att göra.
    Läcker bild.

    Gilla

    • Tack, RC! Det verkar vara något slags täckodling, förmodligen sandpåsar som håller täckduken på plats. Såg det här på väg till en plats och fick chauffören att stanna på hemvägen.

      Gilla

  4. Väl fångad speciell – i skymning!
    Var är glaset om det ska vara glas – blir det ett växthus – eller ska det täckas med något annat? Egentligen spelar inte det någon roll – men de små påsarna?
    Verkligen spännande bild!

    Gilla

    • Tack så mycket, Tove! Jag blev glad när jag såg att jag kunde få två flugor i en smäll, både de grafiska bågarna och den vackra kvällshimlen. Påsarna är nog sandpåsar för att hålla växtduken på plats. Det borde väl bli något på bågarna, men jag vet faktiskt inte vad. Får kanske åka ut och titta om någon vecka.

      Gilla

  5. Wow, underbar bild!

    Gilla

  6. Vad man har under fiberduken är svårt att veta men det lär ligga skyddat mot betande djur. Sorkar och vintermögel kan naturligtvis slå till under skynket men annars bör grödan kunna klara sig undan den brännande vårsolen. När så odlingssäsongen drar igång är det bara att dra på plastduken som ska vara över bågarna och ta bort den som nu ligger på marken alternativt skära upp hål för växterna.
    Undrar ifall man odlar trädgårdsrosor där. De klipps ju ned till den höjden.
    Gillar himlens färger mycket men är nog inte lika tänd på bågarna.

    Gilla

    • Tack för förklaringen! Jag vet att du är förtjust i färgade himlar, men för mig var det först och främst bågarna som var intressanta att fota. Kvällshimlen blev något jag fick på köpet. Jag tycker att det är kombinationen som gör bilden, skulle inte ha fotat bara himlen.

      Gilla

  7. Precis och då ska man stå på rätt plats. Väldigt vackert med bågarna och kontrasterna i bilden. Toppen bild! Ha en bra ny vecka!

    Gilla


Lämna en kommentar