Stadskobror

-Var försiktiga där ute! Be careful out there!

33 kommentarer på “Stadskobror”

  1. Ser man inte upp så hugger de ursinnigt efter en.

    Gilla

  2. Haha! Fyndig bloggtitel till bilden.
    Jag lovar att inte gå i närheten av dom.

    Gilla

  3. Synkade saker de där kobrorna!

    Gilla

  4. De är otäcka de där stadskobrorna. Kul rubrik som gjorde bilden rätta.

    Gilla

  5. Den varianten har jag inte sett. Fin bild.

    Gilla

  6. Ni lever farliga! De står där redan böjda, beredda att hugga till vilken sekund som helst. Otäckt och tack för varningen i fall man skulle råka ut för dem.

    Gilla

  7. Ting på rad ..ja det är då intressant. Då jag fotograferar finner jag ofta på just dessa upprepningar. Då jag gick på fotokurs hade vi olika teman och detta var ett av dem ..ett annat tema var upprepning med avvikelse. Det är oerhört inspirerande att jobba med teman.
    Ska leta upp en bild jag har i mitt arkiv som jag tog i Visby..på just cykelställ. Sådana som de hade där har jag inte sett någon annan stans.

    Gilla

  8. Stad -sko-bror … nu dröjde det länge innan polletten ramla ner … de gick inte av för hackor 🙂

    Gilla

  9. Snygga cykelställ men de borde ha färg också. En egen färg per kobra! Det hade inte förstört funktionen men givit grannskapet lite extra glädje. Skicka in det som ett allmänhetens förslag till den nämnd som har hand om det!

    Gilla

    • Jag tror att det ska vara den här lugna kobravarianten i de här kvarteren. De smälter in i den gamla miljön. Du får skriva och föreslå de färggranna till nyare områden. Mitt i stan är de förresten knallröda. Men inte i form av kobror.

      Gilla

  10. Upprepningar blir ofta bra på bild. Själv har jag tagit några bilder på cykelställ, men utan att få till det. Det har sett bra ut i sökaren och jag har knäppt på. Men sen, nä 😦
    Tur det inte kostar något med digitalt.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla


Lämna en kommentar