Kvällsljus och skuggspel

Av: Jag

16 05, 2017

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, photography, photos, skuggor, vår

36 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:25mm
ISO:1600
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

För oss som gillar skuggornas lek.

36 kommentarer på “Kvällsljus och skuggspel”

  1. Skuggor är ofta både spännande och intressanta. Din bild ser ut som något mjukt med varma färger och ett behagligt ljus. Kan tro att du fotograferat ljus som silar in genom en gardin, men vem vet mer än fotografen 🙂

    Gilla

    • Skuggor fastnar jag ofta för, både inne och ute. Min gravatar är ju en skugga och den första bilden jag visade på bloggen. Den här bilden fick jag syn på häromkvällen, på dörren till mitt arbetsrum som står öppen inåt mot rummet. Solen strilas genom persiennen och bildar mönster, blommor i fönstret anas svagt.

      Gillad av 1 person

  2. Skuggljus är fascinerande. Man får ge utlopp för sin egen fantasi.
    Läcker bild.

    Gilla

  3. Mystiken tätnar. Nice!

    Gilla

  4. Åhhh… så underbart vackert! Mönstret och färgen gör det så varmt och mjukt. En ögonfröjd! Man kan bli lyrisk för mindre.

    Gilla

    • Vad roligt, Kristallina, så kände jag också! Som att fånga kvällssolens värme som avbildats på dörren. Persienner är ju inte så vackra i sig, men de gör ofta fina skuggor. Tack, snälla Kristallina!

      Gillad av 1 person

  5. Oj!! Vilken spännande bild!

    Gilla

  6. Mycket suggestivt och – underbart! Inspirerande för fantasin. Jag läste i Leonardos skrifter en gång att han uppmanade sina lärjungar att fantisera fritt utifrån skuggor, moln och fuktfläckar. Detta är ju i hans anda!
    Ellington

    Gilla

    • Tack, Ellington! Jag har svårt att motstå speglingar och skuggor, kvällsljuset är suveränt på att skapa konstverk. Ett hörn av verkligheten sett genom ett temperament, som en annan storhet uttryckte det.

      Gilla

  7. Fin bild! Väldigt kreativ.

    Jag har varit slö med att kika in, men det beror ju på att jag just nu bara har laptop. Om det skriver jag i mina två senaste inlägg. Det är för övrigt de enda inlägg på min fotoblogg där jag har skrivit något och inte bara visat bild. Men det kanske blir mer av den vara om det uppskattas.
    Ha en fin söndag!

    /Skvitt

    Gilla

  8. Ser mystiskt ut, men jag gissar att det är en träjalusi.
    // Kao

    Gilla

    • Nej, ingen träjalusi, bara en enkel persienn som bildar skuggor. Jag gissar att skuggor och reflexer blev så starka för att dörren är nybetsad.

      Gillad av 1 person

  9. Reminicens från Ishotellet?! Mycket bra skugga

    Gilla

  10. Men så läckert! Påpassligt fångat! 🙂

    Gilla

  11. Alltid lika härligt och överraskande att komma in här då jag hinner – ibland kan det gå en vecka att jag inte har tid att läsa mina vänners bloggar, men jag gör det så fort jag kan, och dina bilder utgör en av många favoriter!

    Gilla

  12. I love this! This is miracle and wonderful!

    Gilla


Lämna en kommentar