Påsktider

Av: Jag

15 04, 2019

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, natur, photography, photos, saker, vår

41 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:26mm
ISO:320
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

En solig påsk utlovas i hela landet, så mina vänner, njut av god mat, soligt väder och av att naturen vaknar till liv igen. Glad påsk till er alla!

41 kommentarer på “Påsktider”

  1. Glad påsk! Vi hoppas på sol! 🌞🐣❤

    Gilla

  2. Är det Påsk redan!! Ja, snart är vi visst där och bilden du valt är väldigt vacker. Önskar dig en riktigt fin solig helg och en Glad Påsk från Malta!

    Gilla

    • Sen påsk är det i år och ja, den här veckan har skolorna hos oss påsklov så snart knackar påskkärringarna på dörren. Tack så mycket Anita och en soligt glad påskhelg till er på Malta!

      Gillad av 1 person

  3. Glad Påsk med sol och värme önskar Minton och Anki

    Gilla

  4. Vackert! Det ska inte bara blir soligt utan varmt också. Tack så mycket, önskar dig och din familj detsamma!

    Gilla

    • Tack Kristallina! Det verkar lovande med vädret, så vi planerar grillspett istället för lammstek. Skön utevistelse i trevligt sällskap önskar jag dig!

      Gillad av 1 person

  5. Så vackra ägg!
    Glad Påsk önskar jag dig och din familj!

    Gilla

  6. Tack det samma!

    Gilla

  7. Tack detsamma 😀 Hoppas du får en riktigt fin påsk.. och att vi får det fina vädret som utlovats..

    Gillad av 1 person

  8. Glad påsk till er också!

    Gilla

  9. Superbes petits oeufs de Pâques ;o)

    Gillad av 1 person

  10. Glad Påsk L! Kram

    Gillad av 1 person

  11. Ja, det ska vi göra. Härliga tider nu!

    Gilla

  12. Glad Påsk! Här i Björkliden har vi dock dimma i dag, men jag klagar inte. Vädret har varit underbart tidigare i veckan och förhoppningsvis ser vi solen imorgon igen.

    Gilla

  13. Åh, det var ju just ett sådant fågelbo som jag själv fyndade i min fars julgran, och som jag tänkte dekorera på liknande vis till påsk? Men var är det nu? Väldigt borta.

    Gillad av 1 person

    • Jag tänkte faktiskt på dig och ditt bo när jag gjorde det här inlägget, undrade när du skulle visa ditt påskbo. Hur slarvar man bort ett bo? Låter oroväckande.

      Gillad av 2 personer

  14. toll danke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Gilla

  15. Vackra ägg, gillar det färgglada här!

    Gilla

    • Tack Carita! Till påsken ska det gärna vara lite färgglatt, jag väljer ur min stora äggsamling. Men kanske dags att visa en ny bild nu…

      Gilla

  16. Så väldigt vackra ägg. Fastnar speciellt för de orangemönstrade längst fram. Vackert arrangerat i ett ”bo”. Är de av glas eller keramik?
    Ja hela landet hade en fantastisk påskhelg med kanonväder de var vi alla värda efter vintern. Men nu har vi kallare igen och de lovar snö imorgon och fredag…ursch! Nu vill jag bort med all snö som dessutom ligger kvar ännu…

    Gilla

    • Jag har en stor äggsamling som jag har visat i några inlägg tidigare. De är av olika material, några är tillverkade av gips eller cement, många är slipade mineralstenar. Även trä, papper, snöre och ull finns med i samlingen. Ägg är en idealisk souvenir, små som de är. Jag har dock inte noterat var jag har köpt alla. Vissa har jag förstås fått i present. Om du vill se dem så finns de här:

      Ägg i påsk.


      Och här:

      Skådeägg


      .
      Påsken var verkligen njutbar och att sitta ute och äta middag så tidigt på året är inte vanligt. Jag förstår att ni där uppe är lite less på snön, men den kanske smälter fortare med nederbörden som kommer nu.

      Gilla


Lämna en kommentar