En välsignad dag.

Av: Jag

06 01, 2012

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, fruktobär, vinter

12 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:250
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

12 kommentarer på “En välsignad dag.”

  1. Gillar den kompositionen skarpt! Den vackra bakgrunden och de lysande snöbären. Så enkelt, så fantastiskt!
    Bugar mig!

    Gilla

    • Tack, BeBest. Återigen valde bilden själv. När jag såg den var det bara att falla till föga och säga ja. Det var ett så härligt ljus igår eftermiddag, när solen var på väg ner.

      Gilla

  2. Ögat njuter i stora drag! Läckert!

    Gilla

    • Tack, Suttecity! Den blev vacker. Och sen en annan sak: jag vaknade idag och fann att jag bara hade ont i ena stortån. Annars brukar jag säga, när folk frågar hur jag mår, att jag inte har ont i vänster lilltå. Känner mig nästan salig efter veckor av plågor och sjukdomskänsla. Kanske är det väderomslaget? Om jag bara kunde få några dagar att andas på så står jag ut sen igen. Ute skiner solen på ett vitt landskap.

      Gilla

  3. ”Har du set mitt smällebär, smällebär. Har du sett och vill du se?” sjunger mina ungar. Vet inte om det är nåt lokalt eller om sången är ny. Det var i alla fall inget jag sjöng som barn. Fin bild på ”smällebäret”. 🙂

    Gilla

    • Den har jag inte hört. Kommer att tänka på när mina livsnjutare tog av sig strumporna och stoppade dem fulla med snöbär/smällbär för att få dem med sig hem. Mamma deras var inte så glad över tilltaget, det vara svårt att få ut dem! Tack, Inger!

      Gilla

  4. Som om det var en lampa! Otroligt!
    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

  5. Fint, macro är underbart… Nu har jag köpt en Canon EOS 7D, nu ska jag bara leta reda pà ett objektiv som passar mina ornitologiska intressen… Imorgon sà är jag tillbaks pà arbetet, tar kameran med mig eftersom jag besöker sà mànga olika platser i arbetet… Har testat den idag, det àterstàr ju lite innan jag kânner den som min 400D…

    örnkramar ♥

    Gilla

    • Ja, jag har lite närhetsdille. Så spännande med nykameran! Klart att det tar lite tid att bekanta sig med den, men… Lycka till!
      Kram

      Gilla

  6. Välsignade dagar är fantastiska… Och vacker bild!

    Gilla

  7. Ja, lite fler sådana per månad önskas! Tack, Madonnan!

    Gilla


Lämna en kommentar