Utsikt från en bro.

Av: Jag

25 01, 2013

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, frost, natur, snö, vinter

20 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:18mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Tänkte du möjligen på en viss melodi nu, med en parant bortgången dam? Den har nog bitit sig fast i medvetandet hos alla som är gamla nog för att ha hört henne.

20 kommentarer på “Utsikt från en bro.”

  1. Jag är nog inte gammal nog, för jag vet inte vilken melodi och dam du syftar på, men bilden är väldigt fin! :-)! Det var otroligt vackert här igår med klarblå himmel och frostiga grenar, men tyvärr jobbade jag…och kameran låg hemma! :-(!

    Gilla

    • Du skulle ju ha vetat om det var så att du hade hört den, haha! Det har varit flera fina dagar här nu och det påverkar humöret mycket, tycker jag. Bilden tog jag igår på väg till mors boende, jag tvingade chauffören att stanna, så bilden är tagen i all hast. Idag var det lika vackert, men jag skulle till stan och kameran är för tung att släpa på. Du/vi får hoppas på soliga dagar i helgen!

      Gilla


  2. Hittade inte låten med Brita Borg. Härligt humusfärgat vatten i ån.
    Svante

    Gilla

  3. En underbart vacker bild. Utsikt från en bro…. Jag har ingen aning om vem som sjöng den. Jag ”fuskade” lite och sökte på Youtube. Hittade låten med en sångerska som för mig var helt okänd. Men hennes röst påminde om Brita Borg. Kan det vara så? :/

    Gilla

    • Tack så mycket, Grevinnan! Det var ju så och för mig är just ”utsikt från en bro” så väldigt förknippat med henne att det triggar fram melodin direkt.

      Gilla

  4. Svantes svar kom samtidigt som mitt! Sonja Lindgren, ja så hette den okända kvinnan! 😀

    Gilla

  5. http://svantesblogg.bloggo.nu/Nostalgi-1/
    Nostalgisk som jag är lade jag in detta hos mig. Man hör hennes säregna röst i alla fall.
    Svante

    Gilla

  6. Vita vidder och landet brunsås!
    Jag föredrar nog de vita vidderna men gör gärna en god sås till maten.

    Gilla

  7. Jag har heller inte åldern inne för att komma ihåg denna melodi.
    Men din utsikt liknar min utsikt från bron då jag och mamma går vår promenad längst vätterstranden..på pricken likt är det ..har du möjligtvis varit i mina krokar nyligen?
    Nästa gång jag vandrar över bron ska jag fotografera så ska du få se med egna ögon hur likt det är.

    Gilla

    • Haha, jag är lastgammal, jag vet! Den här bron är ganska ny för mig. Den passerar jag när jag åker till mamma och jag har de senaste månaderna velat fota där. Eftersom det var så fint väder och jag skulle få skjuts så plockade jag med mig kameran och tvingade maken att stanna så att jag fick ta några bilder. Ska bli kul att se din bild av utsikten!

      Gilla


Lämna en kommentar