Våren får ett drygt jobb.

Av: Jag

04 04, 2013

Etiketter:,

Kategori: arkitektur, bilder, foto, foton, personer, photos, snö, vinter

11 kommentarer

Bländare:f/9
Focal Length:22mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Mycket snö var det på torpet. Solen får skina på ackord för att tina alla drivor med snö och alla ihopplogade snöhögar. Men livsnjutarna njöt!

11 kommentarer på “Våren får ett drygt jobb.”

  1. Vi får nog börja jaga våren med blåslampa, den drar benen efter sig!

    Gilla

    • Haha! Men jag tror den kom till stan idag. Jag cyklade till vårdcentralen, fann ett hav med tussilago i min motorvägsslänt, låg ute i solstolen och blev så varm att jag var tvungen att strippa och upptäckte att krokusarna är på väg. Det är bara videkissarna som är frusna.

      Gilla

  2. Sannerligen!
    Sedan ett par dagar fyller jag spannar med snö från de skuggiga sidorna, låter den smälta i solen… fyller på, smälter… räfsar också ut snö i solen… den ska bort!

    Gilla

    • Men oj! Jag tänkte på det idag. Att en del skottade och hade sig, Jag låter det ta den tid det tar. I stan finns en hel del på tomten, men den tinar ju när solen strålar från en blå himmel. Och blommorna strävar på, uppåt uppåt uppåt mot solen!

      Gilla

  3. Vi har också sanslöst mycket snö kvar. Men i en del söderbackar är det vår! Det gäller att titta åt rätt håll och blunda för resten!

    Gilla

    • Jag blev ändå förvånad över hur mycket det hade tinat i stan bara på de fem dagar vi var på torpet. Men jag synade sälgen idag och nej, videkissarna vill inte riktigt vakna.

      Gilla


Lämna en kommentar