Drabbade av virus.

Av: Jag

11 04, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, blommor, foto, foton, photos

22 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:20mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Drabbade av virus är vi, jag och papegojtulpanen. Där slutar likheten. Nån krispig tulpan känner jag mig definitivt inte som. Snarare som en bortglömd krukväxt i ett söderfönster.

22 kommentarer på “Drabbade av virus.”

 1. Gissa vad JAG skulle vilja med den här bilden 🙂

  Hur du nu än mår så har du ett fantastiskt fotograf-öga!!

  Gilla

 2. Krya på dig. Vila ögonen på din vackra bild på papegoja -tulpan. 🙂

  Gilla

  • Tack, jag jobbar på det! Trodde nog att jag var nästan frisk, när hostan från h–tet hoppade på mig igår och jag däckade igen, blä.

   Gilla

 3. Jag gillar bilden och hoppas att du kryar pà dig snabbt… ☺

  Gilla

  • Tack, Maria. Jag är lite besviken för jag trodde att jag började bli frisk, men så kom det en repris. Förmodligen ett nytt virus som passade på när jag var försvagad.

   Gilla

 4. Vacker är den! Mindre vackert att vara förkyld. Men det går över. Det gör i och för sig tulpanens skönhet också. Allting går över när man tänker efter…

  Gilla

 5. Om du orkar så föreslår jag att du sitter uppe så mycket du kan. Det underlättar hostandet. En bra medicin kan vara att njuta av alla dina vackra foton. De är väldigt uppiggande för kroppen och gör något för humöret också. Se bara på denna tulpan en stund så förstår du!

  Gilla

  • Jag är uppe nu, mitt i natten. Jag sitter och sover dessutom, med en jättekudde bakom ryggen och förra natten gick bra, men det vill sig inte riktigt nu. Astman gör väl sitt till. Vad gäller fotonjutandet så tror jag att det är bättre att njuta av någon annans bilder, som till exempel dina vackra vyer. Din senaste gyllene bild är hänförande.

   Gilla

 6. Vad tråkigt att du känner dej vissen! Hoppas det ger med sig snabbt. Jag tror att sova, vila, äta proteiner och c-vitaminer är extra bra. I den ordningen 😀
  Underbart vacker bild! Älskar papegojtulpaner!!!
  Kraamar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Ja, hu, det är inte kul. Hade just haft en förkylning… men det är en världslig sak, som Karlsson säger. Jag har försökt sova, men helt lätt är det inte sittande. Och så de där musklerna som man har i mellangärdet, som man upptäcker när man har hostat några dygn… fy bubblan! När man har extra aktivt smärtcentrum så vill man inte upptäcka dem.
   .
   De är fina, papegojtulpanerna och så doftar de så gott. De här hade jag i badrummet, det var en fröjd att komma in där. Rekommenderas!
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: