Öppna ditt hjärta.

Av: Jag

04 02, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, is, natur, naturkonst, photos, vinter

30 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Spänd väntan sedan tidig morgon. Vinterflickans lilla hjärta skulle äntligen lagas. Meddelande nyss från dottern: Operationen inställd, man lyckades inte få in någon nål. 

30 kommentarer på “Öppna ditt hjärta.”

 1. Här kan jag inte klicka på gilla knappen, för jag gillar inte vad jag läser. Däremot tycker jag om fotografiet.
  Svante

  Gilla

 2. Jag tycker att även fotot uttrycker oro.
  Hoppas att allt går bra, även om jag inte vet vad saken gäller riktigt.
  Men alla ska det ha bra.

  Gilla

  • Det är en hjärtoperation som familjen har väntat i många månader på. Det gick tydligen inte att göra den idag, så de får åka hem och vänta på en ny tid. Mer än så vet jag ännu inte,

   Gilla

   • Väntan är inte kul.
    Min mamma brukar säga att det är just väntan som gör våra liv. Vi väntar alltid på nåt.
    Hoppas att ni får tid snabbt.
    Men varför kunde man inte sätta nålen?

    Gilla

    • Det är ju inte bara orolig väntan utan också allt omkring: dottern har tagit ledigt från sitt jobb den här veckan, systern till vinterflickan har skjutsats till farmor sin, långa resor till och från Stockholm i vintertrafik och så har ju vinterflickan utsatts för misslyckade ingrepp. Jag vet ännu inget mer än det lilla meddelande jag gick för någon timme sedan.

     Gilla

 3. Klickade först gilla för bilden som är fin. Men började läsa och ångrade mig då. Så istället vill jag sända min tanke och styrka till er i väntan på besked vidare hur det går.

  Gilla

 4. Nej!!! Vad händer nu?

  Gilla

 5. Gud vad tråkigt och jobbigt.
  All denna planering och inget blev av.
  Jag klickar gilla, för jag älskar bilden.

  Gilla

 6. Bilden är helt underbar.
  Den inställda operationen däremot är en katastrof för alla. Det förstår jag mycket väl. De långa väntetider till operationer, röntgen och andra ingrepp är också en katastrof för väldigt många människor och mycket lidande. Det gör mig så arg som helst.
  Den bästa sjukvården i världen ?!

  Gilla

  • Tack, Kristallina. Det är så ledsamt, den lilla fyller ett år snart och de här felen ska åtgärdas så fort som möjligt, i späd ålder. Nu hoppas vi på en snabb ny tid.
   .
   Jag förstår att du är arg, du har ju blivit väldigt drabbad. Nej, det var länge sen vi hade den bästa sjukvården i världen. Zaremba skrev några väldigt bra artiklar om detta i DN tidigare.

   Gilla

 7. Jaa, vad säger man? Fotot är fantastiskt vackert. Vinterflickan, hennes familj och övriga anhörigas situation är något helt annat. Olidligt deprimerande kanske sammanfattar det. Att gå och hoppas på och länge förbereda sig inför en operation som skulle kunna leda till lindring och förbättring, kanske helande och så fryser allt inne! Det är som att plötligt hamna under isen i en isvak.

  Gilla

  • Tack, BeBest! Det är nog en ganska träffande beskrivning av situationen. Men de tog sig upp och vi också och nu får vi hoppas på att det dyker upp något återbud, för operationsschemat är fullt. Det måste åtgärdas innan hjärtat blir irreparabelt skadat.

   Gilla

 8. Hej! Bilden har en talad ödmjukhet som beskriver – töa is och släpp fri det som lever.
  Inget kan sova, om något tinas upp.
  Jo, dessutom tycker jag mycket om namnet Vinterflickan eftersom det namn vi får när vi föds kanske inte stämmer med den person som växer upp, lever och åldras. Tror vi har många olika namn under livets gång.

  Gilla

  • Fin tolkning, Barbro. Det var svårt att hitta en bild till inlägget, men något skört ville jag ha. Det handlar ju om hjärtats kärl. Vinterflickan fick det bli, hon föddes förra februari. Hennes syster är sommarflickan.

   Gilla

 9. Originellt, spännande och fatasieggande mystiskt.

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 10. […] Ofta är det bara vinklar och utsnitt det handlar om. Och fantasi! Det kan man se om man klickar här. Då kommer man till en fotoblogg som min överman […]

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: