Där haren har sin gång.

Av: Jag

20 04, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, djur, foto, foton, natur, photos, vår

58 kommentarer

Bländare:f/5.9
Focal Length:51.5mm
ISO:250
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

Haren I min trädgård tydligen. Den andra haren den här våren och den här hann jag fota, dels genom rutan och sedan på långt håll ute. Jag välkomnar dem även om de betar av lite här och där. Gräslöken har fått påhälsning och tidigare var det vårblommorna som smakade gott. Nu låg den under svartvinbärsbusken och det gör verkligen inget om den tar sig en smakbit av dem. Det bjuder jag på.Tyskhare

58 kommentarer på “Där haren har sin gång.”

 1. En sån fin familjemedlem… jag har också en…

  Gilla

 2. Härliga bilder på en finsmakare.

  Gilla

 3. Riktigt snygga foton! Du får lägga ut lite morötter på ett passande ställe och ge haren goda vanor. Sen kan du sitta bra till i skydd med rätt avstånd och perfekt ljus och bakgrund och få foton som bräcker proffsen! 🙂

  Gilla

  • Tack, BeBest! Systemkameran som bild nr två är tagen med klarade inte riktigt avståndet. Vilken bra idé, lägga ut morötter! Men då skulle jag nog få lurpassa länge, man vet inte när haren har sin gång heller.

   Gilla

 4. Åh vilka fina foton. De är ju för söta! Översta bilden är fantastisk.

  Gilla

  • Tack, Lena! Det var roligt för barnbarnen som var här just då. Sommarflickan stod på en byrå och knackade på fönstret för att få haren att reagera. Sen gick vi ut och då var den borta. Det visade sig att den hade blivit skrämd av killen i gänget. Vi hittade den på framsidan och då tog jag den tredje bilden. Sen skuttade den sin väg.

   Gillad av 1 person

 5. Du har i alla fall Hare, jag har inte ens sett någon sedan jag flyttade till Kårböle.
  Svante

  Gilla

 6. Vilken härlig besökare! Vi har en här också som inte gärna visar sig men han har gjort en stig rätt över min trädgård 🙂

  Gilla

 7. Så fin bilder.

  Gilla

 8. Ser ut som en gigant. Se upp med den för de är fodervärdar till fästingar.

  Gilla

 9. Fina bilder och rart av dig att bjuda på lite käk… Jag uppskattar om dom inte äter upp det jag har i min lilla trädgård. Skulle gärna bjuda på nåt dom gillar bara dom inte äter upp det som jag sått och som jag väntar ska pryda min trädgård så vackert.

  Gilla

  • Tack, Nattsyrran! Gräslök har jag väldigt gott om och så länge de lämnar något kvar så… och vinbärsbuskarna är många och risiga, så de behöver tuktas. Men helt glad var jag nog inte över de knipsade vårblommorna. Får lägga ut morötter till dem, som BeBest föreslog.

   Gilla

 10. Fin bild på den! Men man vill ju inte ha trädgården uppäten! Är ju kul med lite djur som hälsar på:)
  Hade rådjur förra våren som åt upp mina tulpaner och krokus. Blev inte glad.

  Gilla

  • Det är väldigt kul med djur som hälsar på. Nu har ju jag inte blivit drabbad av rådjur som äter blommorna, konstig nog för vi har massor med rådjur på landet. Så det är kanske lätt för mig att tycka att det inte gör något om de smakar lite. Jag skulle nog bli lite sur om de skövlade.

   Gilla

 11. De var ju söta. Hos oss fick alla djur hämta sig en smakbit. Man får skydda det man vill ha kvar. Väldigt fina bilder!

  Gilla

 12. albrecht dûrer !

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: