Höststol i höstsol.

Av: Jag

30 09, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, höst, photos, växter

31 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:44mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

31 kommentarer på “Höststol i höstsol.”

 1. Wow!
  En så vacker höststol.
  Jag blir stående, vill inte förstöra det vackra.
  Underbar bild.

  Gilla

 2. Det tog lite tid innan jag förstod rubriken.(på morgonkvisten tittat jag på inlägg i min mobil) så jag såg inte stolen. Tänkte att det är kanske en ny växt som jag inte heller känner. Sen såg jag stolen.
  Vacker ockupation.

  Gilla

 3. Nu börjar höstfärgerna drabba er också ser jag. Fin bild, även om det tog lite tid innan jag hittade stolen.
  Svante

  Gilla

  • Tack, Svante. Det är inte mycket av stolen som syns, det är sant. Jag känner mig inte drabbad, tvärtom. Fick faktiskt leta i vinet efter de här bladen och de satt högst upp, ovanför de gröna, så jag fick vara lite våghalsig.

   Gillad av 1 person

 4. Fantastiskt vacker stol! Släng dig i väggen Bruno Mathsson!

  Gilla

  • Haha och tack, Bebest! Jag har haft stor glädje av stolen jag fann häromhösten i en vägslänt och som jag faktiskt lyckades fixa till med suckulenter. Nu var det en impuls att slänga dit vinlöven för att kunna fota fägringen.

   Gilla

 5. Underbar höstbild. Har sett gamla stolar med plantering i och tycker om detta. Har letat på loppisar men inte hittat ett lämpligt objekt. Din stol är väldigt vacker.

  Gilla

  • Tack, Anki, vad kul att du gillar den! Stolen hade någon dumpat i en vägslänt, där fanns ett helt möblemang. Utan sits men i rent trä. Jag ringde maken och fick hem den. Med lite hönsnät blev den en bra plantering. Försökte få lite höjd med gräs, men den var för grund, grästuvan torkade ut. Men suckulenterna trivs bra. Ibland är skatorna där och rycker, men det är ju lätt att fylla på bara.

   Gilla

 6. Åhh.. så vackert! Helt underbara höstfärger och som kontrast delar av den gamla stolen. Skulle aaaldrig i livet sätta mig på dina suckulenter.

  Gilla

  • Tack, Kristallina! Jag fick anstränga mig lite och leta efter höstfärgerna i vinet. Klev upp på pergolabordet och fotade först. De blir ju så förunderligt höstvackra de här vinbladen. Jag får ställa en pall framför stolen där man kan sätta sig och betrakta växtligheten!

   Gillad av 1 person

 7. Höstsolstol!
  NJUTER Konstutställningen in naturan.

  Gilla

  • Det kanske man kan säga, det är lite roligt med installationer ute. Jag måste påminna mig om att göra en gubben Höst i år igen, när det finns fler färggranna löv.Och roligt att du njuter, Tove!

   Gilla

 8. Som en symfoni med flera stämmor!
  Kram och allt gott till dig!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: