Under lönnen.

Av: Jag

24 10, 2015

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, foton, höst, natur, photos, träd

14 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:20mm
ISO:200
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Pustar på favoritstubben under den stora lönnen. Under av alla under, jag har räfsat lätta löv. Solen värmer sent i oktober och jag måste ta till mitt favoritord: förundran. Kloka ord av Nalle Puh vore på sin plats här.

14 kommentarer på “Under lönnen.”

 1. Du har fler löv att vänta från det trädet, ta det försiktigt. Jag väntar på en blåsig dag till innan jag tar de sista löven, två björkar släppte inte sina löv igår i blåsten då.
  Svante

  Gilla

  • Nu är det så att det här inte är min lönn. Den här träffade jag på i stan i torsdags under min promenad. Jag har fem eller sex stora lönnar här, men bara några av dem har lite löv kvar. Jag vet att jag betalar i några dagar nu, men det var så oerhört skönt att vara ute och jobba idag.

   Gillad av 1 person

 2. Ser att du har en del kvar att jobba med. Du får ta lite i taget. Skönt att ha en stubbe att sitta på och filosofera.

  Gilla

  • Jag har mycket kvar att jobba med, men inte löven från lönnen på bilden, den fanns i stan och fastnade på fotot när jag njöt av hösten i torsdags. Stubben är en favoritplats. Där kan jag sitta och putta på de små när de gungar. Eller bara luta mig mot stammen och andas.

   Gilla

 3. Vi har haft underbara dagar med sol och värme. Fika på altanen med småfåglar som hälsar på. Livskvalitet.

  Gilla

 4. Träd ger styrka, året om.

  Gilla

 5. En skön stubbe att sitta och begrunda tillvaron på är måhända en simpel sak men likväl är det en lyx för själen att för en stund vara närvarande helt och fullt i ett färgrikt nu.

  Gilla

 6. Härligt! Sitter också gärna ute och funderar eller kramar och/eller lutar mig mot träd. Det är något speciellt med dem.

  Gilla

  • Tack! Har ställt en stor stubbe under stora lönnen. Det är en del av en stor gren som föll i en storm. Där sitter jag gärna.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: