Nakna vid ån

speglingarna

32 kommentarer på “Nakna vid ån”

  1. Är du säker på det?

    Gilla

  2. Snygga nakna speglingar.

    Gilla

  3. Wonderfully naked.. 🙂

    Gilla

  4. Ohhhh så vacker bild. Alla vackra färger som blandas i spegelbilden.

    Gilla

    • Det är härligt att stå vid en strand och se speglingarna och ännu roligare att ta fram bilden i datorn sedan. Tack, Anki!

      Gilla

  5. Fantastiskt abstrakt! Det gillar jag skarpt. Undrar bara varifrån ni (nästan) alla får en blå himmel, suck…

    Gilla

  6. Underbara somriga speglingar på nåt sätt – du är fenomenal med kameran!

    Gilla

    • Tack, snälla Carita! Skenet bedrar, de är inte somriga. Himlen är blå, solen skiner och skapar speglingarna men träden är nakna. Det gröna mellan stammarna är granar, tror jag.

      Gilla

  7. Läckert! Vilka effekter vatten kan ge 🙂

    Gilla

  8. Så coolt det ser ut i vattnet. 😀

    Gilla

  9. Snygg bild!
    Drömmande vackert och ett motiv där man kan hitta fina saker var dag/ kram

    Gilla

  10. Spännande spegling blev en fantastisk bild!

    Gilla

  11. lite extra häftigt för att man inte ser själva träden på backen utan bara speglingarna i vattnet! du har öga för detta!

    Gilla

    • Tack så mycket, Heanku! Jag är lite fascinerad av speglingar och nu var ljuset med mig. Jag tycker om när vattnet och ljuset skapar naturmålningar.

      Gilla

  12. Snyggt! Vackert! Underbart! Jag söker fortfarande ordet som beskriver känslan jag får när jag ser detta. WOW! Det kommer nog närmast 🙂
    Ellington

    Gilla

    • Så roligt att du tycker om bilderna med trädspeglingarna, tack så mycket, Ellington! Jag är lite svag för speglingar och har såna foton då och då på bloggen.

      Gilla

  13. Vilken härlig bild den kan spegla både höst och vår ..

    Gilla

  14. Också nakna träd kan vara vackra, men jag kommer att sakna löven…

    Gilla

    • Jag gillar trädens skulpturala utseende när de tappat löven. Och så får man glädjas åt knopparna, lövsprickningen och hela kedjan. det vore enahanda om löven var där hela tiden.

      Gillad av 1 person

      • Sant. Synd bara att de är borta så länge. Men ”sådant er det” som min mormor som bodde i Danmark brukade säga om sådant vi inte kan göra något åt. Det är ju bara att acceptera egentligen….

        Gilla

        • Ja, men visst kan man ju tycka mer eller mindre om företeelser. Ibland kanske man kan omvärdera det man tyckt dock. Jag har tidigare sagt mig gilla alla årstider men kommit fram till att jag har svårt för att stå ut med novembergråheten som ju kan inträffa även andra månader då snön inte livar upp. Årets november har inlett med ljuvligt soliga höstdagar men idag är den där gråheten här. Utanför mitt fönster står ändå Aromaträdet och lyser med sina gula löv, och åt andra hållet vajar en orange hängbjörk och popplarna står stolta mot skyn. Än är inte alla träd och buskar nakna.

          Gilla

  15. Fantastiskt vackert!

    Gilla


Lämna en kommentar