Hängiga

Av: Jag

06 03, 2018

Kategori:

5 kommentarer

5 kommentarer på “Hängiga”

 1. Alltså denna bild är helt otroligt vacker! Om jag hade ett uppförstorat foto av den skulle jag lätt hänga upp den på väggen i min redan ”fotovälhängda” lilla lägenhet….

  Gilla

 2. Det är så roligt att du tycker som du gör och att jag fick till bilden som jag ville ha den, trots allt. Upptäckte att jag inte har så lätt att få till skarpa foton med telet längre, så ja, jag är glad att det ena av två blev bra. Sen ska jag avslöja att jag inte har ett enda foto på mina väggar. Än. En vacker dag blir det kanske ändring på det. Tack Anna.

  Gilla

 3. Jag menar allvar. Jag skulle vilja göra en mindre förstoring av den och sätta upp någonstans. Men är originalbilden möjligen något högre?

  Gilla

 4. Nej, det är den här höjden, det enda är någon liten mm som försvann när jag rätade upp bilden lite. Jag har en bild till där det ovanför syns mer men där speglingen inte blir hel. Det jag var ute efter var trianglarna. Jag kan mejla dig båda bilderna i full storlek och i högsta upplösning om du vill så kan du behandla dem efter eget tycke.

  Gilla

 5. Ja tack, gärna!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s