Höstlig färgfest

Av: Jag

07 10, 2018

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, höst, natur, photography, photos, träd, växter

60 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

60 kommentarer på “Höstlig färgfest”

 1. Ja, hösten är ovanligt härlig i år. Utdragen och färgsprakande. Kan inte låta bli att njuta varje gång man går ut! 🍁🍂🌿

  Gilla

  • Jag har inte kunnat vara ute så mycket så jag blev överraskad över hur färggrant det var. Det är bara att njuta och fröjdas!

   Gilla

 2. Underbara bilder! Fantastisk färgprakt hos dig … här lyser de fortfarande med sin frånvaro! Rönnarna står mest bruna och vissna efter sommarens torka och varken lönnar eller aspar verkar vilja bli riktigt granna i år …

  Gilla

  • Tack så mycket Anki! Det sas att det skulle kunna blir mycket färger i år p.g.a. att sommaren har varit varm och det verkar stämma hos oss. Lönnarna är lite långsamma, inte så många som har rodnat än, men rönnarna är underbara, det var länge sen de var så praktfulla. Tråkigt med torra bruna rönnar, hoppas att andra träd visar sin färgprakt snart.

   Gillad av 1 person

 3. Härliga höstfärger i massor! Hösten är fantastisk just nu!

  Gilla

 4. Comment pouvons-nous être si peu reconnaissant de tant de beauté ?

  Gilla

 5. Så fina bilder med vackra höstfärger. Den med rostgallret fastnade jag mest för…har en förkärlek till rosa på bild! Sedan Formskönan vilken vacker blomma och gillar den lugna bakgrunden på den bilden till blomman.

  Gilla

  • Tack så mycket Eva! Jag gillar också det där gallret och att löven hade samlats runt den blev jag glad över. ”Formsköna” är benvedens frukt, den är orange inuti, så läcker färgkombination. Men mycket giftig, annars skulle man nästan vilja ha den i trädgården. Här är en länk om du vill se den:
   https://baraenbildavmig.wordpress.com/2013/10/24/iogonfallande/

   Gillad av 1 person

   • Oj hela växten, gäller att passa sig. Men väldigt vacker. Dessa Björnloka eller Storloka har jag också hört att den är giftig hela växten. Den har jag sett mycket av i sommar, obehagligt. Man vill inte komma nära….

    Gilla

    • Björnlokan är verkligen otäck och lömsk då den ger brännskador. Jag minns en väninna som hade lagt sina kläder, när hon skulle bada, på en björnloka. Hon fick stora sår. Benveden kan jag tänka mig skulle locka barn när den är så glassigt vacker. Jag tänker inte alltid på vad jag tar i när jag fotar, kan tro att jag har rört i björnlokor flera gånger.

     Gillad av 1 person

 6. Fantastiskt vackert är det om hösten! Jag gick en sinnesro promenad nere på kyrkogården fotade med min mobil..när jag gick där på grusgångarna i solskenet. Ska försöka visa dem snart! Fotograferade skyltar med sanna tänkvärda texter på.

  Gilla

  • Det är ju ofta det, men ibland vill sig inte färgerna. I år verkar det vara färggrant på många håll medan andra delar av landet bara har brunt och torrt Låter skönt med promenaden. Mn promenad gick jag i fredags efter ett läkarbesök och det var så otroligt skönt att vara ute igen, jag njöt i över två timmar och gladdes åt alla färger som skimrade i solen.

   Gillad av 1 person

 7. Hösten när den är som bäst. Helt underbara höstbilder och så många! Idag fick t.o.m. vi sol men det fanns ingen tid till en fotopromenad.

  Gilla

  • Visst är det så. Det låter inte något vidare med vädret hos er, vi har haft sol många dagar i sträck. Hoppas att du kommer ut på en solig höstpromenad snart. Tack snälla Kristallina!

   Gillad av 1 person

 8. Oj! Så många fina bilder!

  Gilla

 9. Underbara bilder med alla höstfärgerna. Formsköna är så fin och nu har jag lärt mej att den är giftig. Det har kommit mycket höstfärger de senaste dagarna och jag njuter på våra promenader.
  Ha en skön kväll

  Gilla

  • Tusen tack Anki! Ja, benveden är mycket giftig, tyvärr, den hade ju varit dekorativ i trädgården annars. Det går snabbt med färgerna nu, det är härligt, bara att njuta!
   Detsamma!

   Gilla

 10. Så härliga färger.

  Gilla

 11. Njuter lite extra av denna kaskad av höstens färger som inte finns att hitta här på Malta. Mycket fina bilder!

  Gilla

 12. Åhhh vilka bilder jag bara älskar dessa färger man blir helt enkelt lycklig av att se dom…
  Så fint fotat av dig 🙂

  Gilla

 13. hej mrs.J, i den praktfulla hösten.
  Titeln – Genom löven är snyggt med siluetterna av träden. Gott och blandat för tanken genast till godispåsen men din fantasi här med gott och blandat av luft, löv, mylla, fukt och träd är mycket bättre.

  Gilla

 14. toute la beauté de l’automne…quel ravissement, merci jag !

  Gilla

 15. Nu och äntligen har du fått din fina höst 🙂
  Fin kavalkad av höstfärger/ kram

  Gilla

  • Ja, nu är det full höst med fantastiska höstfärger. Men är på torpet just nu och här är det gult som dominerar, vackert även det. Tack Ljusletaren.
   Kram

   Gillad av 1 person

 16. Hösten när den är som vackrast. Som en palett fylld av dom ljuvligaste färger. Kalasfina bilder allihop 🙂
  Vi får passa på och njuta för redan nästa vecka ser det ut att bli sämre väder och betydligt kallare.

  Gilla

  • Tack så mycket Susanne! Hösten hittills har ju varit fantastisk. Jag får nog sno mig med löven innan det kommer regn, torra löv är lätträfsade. Men jag näns inte riktigt ta bort dem, de är så vackra.

   Gillad av 1 person

 17. Oj så starka och vackra höstbilder Jag! 🙂

  Gilla

 18. Fina färger du har fångat.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: