Inre resa

Av: Jag

20 12, 2018

Etiketter:,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, is, natur, naturkonst, photography, photos, vinter

45 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Min inre resa var slingrig och stundtals plågsam, med många mörka rum och grottor, läskiga sensationer och märkliga syner. Helt utlämnad till den som styrde resan var det bara att uthärda, hoppas på att färden snart var över och att utfallet var lyckosamt. En enorm lättnad kände jag sedan efter den senaste tidens väntan och spänning. Efter ett mindre ingrepp kunde jag åka den långa vägen hem och äntligen äta efter ett drygt dygns fasta med stora intag av vämjeligt saltvatten.

45 kommentarer på “Inre resa”

 1. Oj då, du har gjort något ingrepp vad jag förstår. Det låter tack och lov som om det gått fint och att du är igång igen. Väldigt passande bild till texten!
  Krya på dig!

  Gilla

  • Detta var för en dryg vecka sedan. Jag var nog lite tagen efter all oro och rädsla, men jag mår bra. Man fann en inflammerad polyp som man knipsade bort och sen var det klart, inget farligt. Men dessförinnan tog jag bort ett kliande blödande födelsemärke i nacken och fick vänta länge på provsvaret, så hösten har varit lite för spännande. Tack Anne!

   Gillad av 2 personer

 2. Undrade vad du gjort, men nu såg jag svaret. Så skönt att det gått bra med operationen och att du fått ett bra svar på provet från födelsemärket!
  En vacker bild som känns som den speglar din känsla av befrielse …

  Gilla

  • Tack Anki! Det var väl ingen regelrätt operation, man bara knipsade av polypen under koloskopin. Den i sig kan ju vara lika smärtsam som att föda barn, men den här gången var det något lättare. Jag är befriad, det var verkligen tal om det värsta, därför fick jag komma in relativt snabbt, men fick åka till ett annat landsting.

   Gillad av 1 person

 3. Instämmer med de övriga. Så skönt att allt verkar ha gått bra. Tänk så mycket känslor en bild kan uttrycka. Hoppas du mentalt återhämtat dig.

  Gilla

  • Det är oerhört skönt, en lång nervpress har det varit, så gott som hela hösten. Jag antar att det är först nu jag slappnar av, har plötsligt blivit så förfärligt trött.

   Gilla

 4. Instämmer med övriga. Så skönt att det är över. Bilden säger allt.
  Kram

  Gilla

  • Tack Anki! Det är skönt, det har varit ganska hemskt, det var länge sen jag var så orolig.
   Kram

   Gilla

   • Ibland är livet inte roligt. Du och jag har tillräckligt med sjukproblem och vill intr ha mer. Det känns bra att det gick bra för dej. Hoppas du får ett bra 2019 .
    Styrkekramar från Anki💕

    Gilla

    • Så är det. Vi behöver inte mer. Jag fick vänta sju veckor på besked om det blödande födelsemärket och sen kom det här. Då dog jag.
     Tack för styrkekramen och kram tillbaka, läste någonstans att du också hade blivit uppskrämd men att du nu går på antibiotika för något som är lättare att bota.

     Gilla

 5. Underbar bild, och önskar dig fortsatt tillfrisknande och en lugn och skön julhelg ❤🎄🎅

  Gilla

 6. Så skönt att allt gått bra! Vilken skön lättnad! Livet är så oberäkneligt så klart man blir rädd när man får veta att något inte är som det ska. Vilken fin bild du lagt in 🙂

  Gilla

  • Tack snälla Christina! Det blev lite för mycket på varandra den här hösten, först födelsemärket och sen magen. Skönt att jag fick komma in relativt snabbt på undersökning, nu kan jag ägna mig åt julen.

   Gillad av 1 person

 7. Underbart vacker bild! Som också kan berätta hemligheter 🙂

  Gilla

 8. Snacka om den perfekta bilden!

  /Skvitt

  Gilla

 9. Under sina inre resor kan man skapa små konstverk, både åt sig själv och åt andra, titta på och tolka. Lövet representerar det positiva i bilden, ljuset. Hoppas du får en fin helg inför kommande långhelg.

  Gilla

  • Det beror nog på vilken sorts inre resor det är. Den här var väldigt fysisk, smärtsam och med stor rädsla för att det snart skulle dyka upp, det där som man inte vill ha i sin kropp. Att se sitt inre på en skärm var förstås också spännande men, nej, kreativt var det inte. Bilden är från en gladare stund och ja, lövet är lätt och flyktigt.
   Detsamma Anita!

   Gillad av 1 person

 10. Jag blir lycklig när jag ser dina bilder. Detta slog mig nu när jag bläddrade igenom dina decemberinlägg. Att de var som poesi. Kanske var jag särskilt mottaglig idag. Önskar dig en riktigt God Jul nu!
  E

  Gilla

 11. Oj det låter inte roligt skönt att det är över och att det förhoppningsvis gick bra..kram Nicki

  Gilla

  • Nej , det var definitivt inte roligt, men nu är det över. Det gick bättre än jag trodde, själva undersökningen var plågsam men tack och lov uthärdlig.
   Kram

   Gilla

 12. Oj, har du haft det så kämpigt. Läste kommentarerna. Så underbart att du har klarat det precis innan Jul. Nu får du andas ut och slappna av och njuter av Julen och familjen. Låt oss hoppas att det nya året blir ett bättre år.
  Fantastiskt foto till din text (eller tvärtom). Styrkekram i efterhand!

  Gilla

  • Ja, det är skönt att det är avklarat, det har varit kämpigt, så gott som hela hösten. Får verkligen hoppas att det nya året blir ett bra år. Tack så hemskt mycket Kristallina och kram tillbaka!

   Gillad av 1 person

 13. Love it!

  Gilla

 14. Så vacker is bild!! Men i detta sammanhand spelar det ingen roll för när jag läser vad du har gått igenom i höst är det det viktigaste. Cyberkram till dig att det gick bra med födelsemärket!! Det bästa och viktigaste vi har är hälsan. En riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR till dig och de dina!

  Gilla

 15. En God Jul och Ett Gott Nytt år önskar jag dig och din familj från mig och min familj..kram Nicki

  Gilla

 16. Har inte läst andras kommentarer här – de är ju så många 🙂
  Men antar att du varit sjuk, eller åtminstone opererats? Tänkte först också på något som har med depression och/eller ångest att göra, då du skriver om mörker och slingriga stigar…
  Hur som helst – fint att allt verkat gått bra ❤

  Gilla

  • Det var en tarmundersökning med ett litet ingrepp, det är verkligen mörkt och slingrigt inombords och man får följa allt på en skärm. Lite för spännande när man letar efter något som kan vara farligt. Men, som du slöt dig till, det gick bra. Jag var ordentligt orolig innan jag fick komma till undersökningen, det tog många veckor. Dessförinnan var det ett födelsemärke som togs bort.

   Gilla

 17. Så bra att det gått bra. Och vilken fantastiskt vacker bild!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: