Let’s dance!

40 kommentarer på “Let’s dance!”

  1. Oj så vackra träd och en perfekt titel.
    Bättre än programmet.
    Kramar från oss

    Gillad av 1 person

  2. Balett för hela slanten. Ingen hets, bara lugn och skönhet för hela själen.

    Gilla

  3. Wow! Verkligen en vacker dans där i skogen! Vilken härlig grönska!

    Gilla

  4. Those greens are so strong; fine shot!

    Gilla

  5. Var hittar du allt? Stämningsfullt och nästa lite trolskt tycker jag.

    Gilla

    • Här på torpet omges jag av skog, bara att välja väderstreck. Nu klev jag in i en del som jag nästan glömt att vandra i. Och njöt. Tänkte när jag gick ut att färgerna skulle vara vackra efter regnet och så hittade jag detta. Bland annat. Bitvis finns det så mycket vackert mossiga stenar så man tror sig vara just i en saga med älvor och troll. Stort tack Eva!

      Gillad av 1 person

      • Det låter så fint att ert torp omges av skog. Där jag bor har det funnits mycket gammal vacker skog. Tyvärr decimeras den för varje år pga av nybyggen. Det är så sorgligt. Visst behövs det fler bostäder, men jag tror man kommer att ångra att så mycket skog offras. Skulle också vilja vara i en saga med älvor och troll…

        Gilla

  6. Wow så härliga träd! Det ser verkligen ut som de tar sig en svängom där i skogen. 🌲 Och visst blir färgerna härligt djupa och mustiga i vätan. Sol är sällan det bästa fotovädret. Härlig bild! 🥰

    Gilla

    • Det var just min tanke när jag greppade kameran och gick ut efter regnet. Iklädd regnbyxor för att kunna kliva oberört i vegetationen. Lite svårfotade träd, alltid något i vägen. men till slut så, de måste jag ju bara fota. Tack så mycket Ulla!

      Gilla

  7. Du ertappade dem mitt i ormdansen. De kanske byter skinn samtidigt men vilket är det gamla? Det gröna eller det bruna?
    Fantastiskt bra sett bland alla träd och underbara färger! Härligt!
    Ha en bra start på den nya veckan!

    Gilla

    • Hahaha Kristallina! Ormdans och ömsa skinn, ja, det vill man ju se, jag får nog försöka smyga på dem, det blir spännande att se vilken färg de har sedan. En härlig stund i den våta och väldoftande skogen var det. Tack och tack detsamma Kristallina, nytt regn idag!

      Gillad av 1 person

  8. En sådan fyndig rubrik och ett så läckert foto! Otroliga färger och den kala stammen har fått en vacker mossklänning, ett nytt liv. Inte undra på att den dansar 🙂

    Gilla

    • Motivet föll jag för och när jag sen såg det på datorn var det givet att jag skulle visa bilden och även vad den skull heta. De var så upptagna av sin vårdans, de två. Stort tack Carita!

      Gilla

  9. Så läckert! Och snyggt med mossan.

    Gilla

  10. Bra titel på en bra bild.

    /Skvitt

    Gilla

  11. Ååhhh vilket foto och ja det ser verkligen ut som om trädet rör på sig..👍👍👍🤩

    Gilla

    • Det var roligt att hitta detta på min promenad, men lite svårfotat var det, alltid något i vägen. Tack så väldigt mycket Nicki och trevlig helg!

      Gilla

  12. Haha.. helt underbart! Vem kan låta bli att le åt din bild och rubrik? Du är påhittig du 😀

    Gilla

  13. Gracieux et dansants

    Gilla

  14. Oj, här har jag missat många vackra bilder. Denna gillar jag lite extra mycket. 🙂

    Gilla

    • Det var så roligt att hitta detta träddanspar på min promenad efter regnet. Svårfotat , grenar i vägen m.m. men skam den som ger sig. Tack så mycket Inger!

      Gillad av 1 person

  15. That’s a great pic!

    Gilla

  16. Nämen så coola träd och vilken passande titel! Härligt

    Gilla


Lämna en kommentar