Du går inte ensam.

Av: Jag

15 06, 2011

Etiketter:, , ,

Kategori: bilder, foton, natur, personer

16 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:8mm
ISO:1600
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix F30

När du går omkring i en park eller i en skog kan du ibland känna en stark närvaro av något levande, som om någon betraktar dig. Din känsla är rätt, det är trädandarna som vakar över varje steg du tar och sitt område. Nåja, ibland blir de trötta och sluter ögonen ett tag, vilar i tystnaden och vindens sus.

 

16 kommentarer på “Du går inte ensam.”

 1. Mystiskt och tankeväckande. Om man som jag tror, lite så där i smyg.

  Jag, ha en fin dag.

  Gilla

  • Det är lätt att tro på trädandar när man får syn på dem, som här! Men: du och jag som pratar när vi gör något, är det inte så att vi pratar med blommorna vi planterar, buskarna vi beskär, tomaterna vi tjuvar…? Så: träden har nog själar eller trädandar, vem skulle annars lyssna på oss eller ibland till och med svara oss.

   Detsamma, Nina! Hos oss regnar det, så det känns ganska kravlöst.

   Gilla

 2. Jag och en väninna talade om det idag, vi vill inte bo någonstans där det inte finns träd. Vi tycker båda mycket om träd! Och såklart finns favoriter.
  Trädet du tagit bild på är urgulligt!
  Kramar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Ja, träd och grönska är viktigt, livsnödvändigt. Min första bostad med min man, då sambo. var i ett rivningshus, med en underbar trädgård med syrenberså och äppelträd på gården. Det var svårt att överträffa, men studentområdet vi hamnade i när huset revs var också lummigt och grönt. Ja, hon är fin, trädanden. Och så klok.
   Kramar

   Gilla

 3. Jag kan inte låta bli att le av dessa foton på barnen. Gillar hela konceptet rakt av!

  Gilla

  • Tack, BeBest! Jag gillar också att titta på mina små trädandar. Och snart får jag ett nytt litet mirakel, skrev jag det?

   Gilla

 4. Trädandarna är otroligt söta där du bor dessutom.

  Gilla

 5. Hej ”Jag”! Här är jag! Jag försöker hitta till ”alla andras” bloggar, och jag skulle vilja skriva ner era adressen i min blogg, men än vet jag inte hur man gör. Jag lyckades få in EN adress till EN blogg i min blogg EN gång….men jag har ingen aaaning om hur jag gjorde!
  Jag vill kunna klicka till höger i min egen blogg på andras bloggar, som jag gillar, och läsa och kommentera, som jag gjort på Af:s blogg….men….
  Jag lär mej kanske såsmåningom. Vet du hur man gör?

  Gilla

  • Välkommen, Erviluca! Nu tar du dig en oguidad tur runt bloggen, tycker jag. Jag har inte ens försökt, eftersom min blogg är så ”liten”, den ska inte ha för mycket info, då blir den lätt plottrig. Jag klickar mig runt på annat sätt, genom kommentarer och genom någon som har samlat AB-bloggare. Kul att du tittade in!

   Gilla

 6. Låter fattigt att bara säga att bilderna är vackra, men vad ska jag säga mer för dom är ju det ????

  BS Långvariga sjukdomar och medicinering borde ge tandvårdsrabatt tycker jag med, har hittills aldrig fått en krona i hjälp för mina tänder fast jag vet om folk som fick bra hjälp t om för 20 år sedan. Kanske beror mycket på att man inte orkar kolla möjligheter som finns, har under de senaste 10 åren försökt söka hjälp med tandvårdskostnaderna, utan framgång. Nu när det blev dags igen, tänkte jag att det skadar inte att fråga och tydligen inte !!!

  Idag har maken fått reda på att det är lugnt med jobbet, han kommer att ha jobb även efter sommaren. *PUST !!!!!!*

  Om jag inte legat på som en igel och präntat in hur man gör och inte , varför det är bra och det inte osv, tror jag inte att han kommit så långt som han har nu. Har slitit mitt hår många gånger när hela situationen känts som en sjukt tung börda som man baxnar under, när ungen gjort saker som inte är rumsrena och man önskade man kunnat ge smörj med lädret. Det har aldrig varit och är aldrig enkelt och självklart på nåt sätt. Åtskilliga timmar har lagts ner på att prata, prata och prata med honom, har gråtit mycket, varit urförbannad och velat säga upp det. Men tydligen har vissa sker gått in, men tänker inte ropa hej än för nu har vi tonårstiden framför oss och då kan mycket hända. Älskar ju den där skitungen, trots allt.

  Kramar

  Gilla

 7. BS Det finns ingen rättvisa här i världen, det är då säkert !

  Känner mig väldigt oempatisk många gånger.

  Kram

  Gilla

  • Nånstans kanske det jämnar ut sig. Man kan ju inte vara hur tålmodig som helst, när ungen trilskas, men helt klart mår han bra hos er!
   Kram

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: