Svunnen tid.

Av: Jag

23 08, 2011

Etiketter:, , ,

Kategori: bilder, foton, naturkonst, skrot, sommar

14 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:360
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Spåren finns överallt.

14 kommentarer på “Svunnen tid.”

  1. jag älskar allt som är blått =0)

    Vilket magiskt löv… tänk att det som förgår kan vara vackrare än det som nyss är utsprunget??

    Hemikramar ♥

    Gilla

    • Ja, tänk att det faktiskt kan vara så! Men ofta är åldrandet vackert, man kan bli trött på allt som är slätt, blankt och nytt.
      Kram, Hemi.

      Gilla

  2. Naturen har en förmåga att vara vacker hela tiden, i pånyttfödelse och i förmultning. 🙂

    Gilla

  3. Naturens eget filigranarbete!

    LYCKEBY 2 LIT den måste också ha en historia och ett bäst-före-datum innan den blev vacker.

    Gilla

    • Ja, det kan man kalla det. Och du såg texten! Det är dock 12 liter det står, det är en gammal bottenlös hink. Här vimlar det av hinkar i skogarna omkring, man bara dumpade det gamla i skogen. Jag agerar sakletare när jag orkar och hittade igår fem rostiga hinkar, en massa metallskrot och mängder med flaskor, varav flera intressanta. Jag röjer när jag kan, i närområdet, vill inte att någon ska skada sig på glaskross och metallskrot. Hinkar som endast saknar botten men för övrigt är hela, är vackra i planteringar!

      Gilla

  4. Wow, jag är helt hänförd. Tack Jag!

    Hittade en instruktionsvideo på hur man behåller en färg och resten svartvitt. Tänkte att du får länken ifall du ville testa på det.
    http://moderskeppet.se/video/show/svartvitt-med-detalj-i-farg2

    Gilla

  5. mmmmm, dethär gillar jag! Vackert! mycket vackert! Enkelt, och betagande.
    Kramar och alt gott till dej!!

    Gilla

    • Jag kände mig glad över den här bilden, när jag såg texten framträda genom lövet. Betagande är ett älskvärt ord, tack för det!
      Kram!

      Gilla

  6. Varsågod, det kom från hjärtat! 🙂
    BS: *ler soligt* Kan bara säga att mina bilder är helt sockerfria, påverkar inte blodsockernivån. De innehåller inga kalorier heller (som tur är)
    Jag är otroligt svag för bakverk. Toksvag! Jag brukar säga att jag kan gå in i en godisaffär utan att köpa en enda bit, men klarar inte av att gå in på ett konditori utan att ha något med mig. Och, jag har älskat att baka ända sedan jag var riktigt liten. 🙂
    Käre maken har semester även denna veckan, liksom förra. Här är lite tyst, nu när även yngste sonen flyttat ( i fredags). Han bor 2,5 timmar härifrån.
    Jag har inte doppat hela mig en enda gång… 😦 Jag brukar vänta tills det är närmre 25 grader i vattnet, för jag klarar inte att bli kall. Jag har svårt att acceptera att det nästan är september. Det jag önskar att jag hunnit göra mer i sommar, är att fiska. Det jag ser fram emot, är att en mycket god väninna flyttat närmre. 🙂
    Ja, släktträffen var väldigt lyckad och rolig. Härligt!
    Idag och igår har det regnat jättemycket och åskat nästan lika mycket. Önskar mig till medelhavet… nu. Har gott av värmen, och av att bara vara, vandra, bada, njuta. 🙂
    Stooooooooooor kram och allt gott till dej!!

    Gilla


Lämna en kommentar