Helgens skörd.

Av: Jag

18 10, 2011

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, höst, natur, skrot

18 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:24mm
ISO:640
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

18 kommentarer på “Helgens skörd.”

 1. Jaså du har varit ute i vår natur, och hittat moderna växter:=).
  Svante

  Gilla

  • Jag vet inte om de är så moderna. Jag tror att mycket är från förr, bl.a. plåthinkkyrkogården som jag har funnit. Jag agerar skrotletare och tar rätt på det jag hittar i närskogen. Djur och barn ska inte behöva skadas.

   Gilla

 2. Det är nog som du säger, ser ut att vara skrot från 40 till 50 tal. Heder åt dig om du sanerar. Hur bär du dig åt att få så bra bilder på allt?
  Svante

  Gilla

  • Jag har nog sanerat närskogarna på resterna av de soptippar som anlades förr, det fanns ju inte sophämtning då. På det här stället har jag mycket kvar att kärra bort och sen ska det ju till återvinningsstationen också som ligger en bra bit bort. Hit har jag gått flera gånger och haft med mig urusla bilder hem. Det är väl inget speciellt med den här bilden heller, men jag ville visa skörden!

   Gilla

 3. Som alltid tankeväckande bilder…

  Hemikram

  Gilla

 4. Inte behöver man leta länge för att hitta gammalt skrot. En gång har alla burkar, flaskor och dunken haft en funktion och ett innehåll, som varit någon till nytta och glädje. När innehållet tömts på sin nytta och glädje behövdes inte förpackningen och plötsligt orkade man inte inte bära den börda man nyss lättat.
  Är det så vi förbrukar och skrotar människor också?

  Gilla

  • Nej, tyvärr behöver man inte leta länge alls. I den här dungen ligger nog en skrottipp och jag har en hel del kvar att skörda, om jag orkar. Jag tar hellre lite i taget än att jag låter det ligga kvar när jag en gång har fått syn på det. Ingen ska behöva göra sig illa på sönderrostade plåtburkar eller stora glas- och porslinsskärvor!

   Ja, så är det helt visst. Det finns soptippar för förbrukade människor också.

   Gilla

 5. Fast flaskorna är kul. Jag gillar de där bruna, de är mycket dekorativa. 🙂

  Gilla

  • Jag tar så klart rätt på det som är dekorativt! Nu hade den flaskan som jag tänkte på en spricka, så den fick ligga kvar tills den hamnar på återvinningen.

   Gilla

 6. Väldigt vackert. En riktig märta-bild, alltså en bild jag gillar 🙂

  Gilla

 7. Lite roligt att skräp kan vara bildkonst.
  Tack.

  Gilla

 8. Jag tänker direkt att någon har suttit på den stenen och ätit och druckit och haft en paus, för att sedan utan tanke ha slängt resterna på marken. Illa gjort, men idag har du skapat skönhet i det som var skräp. 🙂 Bra jobbat tjejjen, du är enastående!
  Kraaamar och allt gott till dej! (Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret, har redan dragit på det i över två timmar)

  Gilla

  • Jag behöver också tvätta håret och hade det som första punkt idag, men här sitter jag fortfarande. Skjuter upp det tills resten av äpplena är ihopkrattade, lär ju bli svettig.
   Det är nog en regelrätt skrottipp jag har uppdagat, där finns en stor samling av gamla plåthinkar bl.a. och massor som är halvt överväxt. Jag lär behöva jobba en hel del om jag ska få bort skroten och det är inte säkert att det blir i höst, du vet hur det är med orken och mycket annat finns som jag måste prioritera.
   Kram och hoppas att dagen blir bra!

   Gilla

 9. Vackert ljus på fult motiv ger ändå vacker bild!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: