Idag sjöng min själ.

Av: Jag

10 02, 2012

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, foton, natur, snö, växter, vinter

21 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:52mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Kan man annat än glädjas och låta sig ryckas hän av skönheten som naturen bjöd på i dag? Jag skulle kunna publicera en bild i timmen, jag dränktes och överöstes av bilder och intryck, den ena synen vackrare än den andra. Men jag ska skona er. Gå ut och insup själva! I denna ljuva vintertid…

21 kommentarer på “Idag sjöng min själ.”

 1. Du är otrolig med att hitta motiv att fotografera, men med nuvarande samhällsordning känns is precis, som jag känner inombords. Kanske om vi alla opponerar tillräckligt mycket blir det ändring på dessa bedrövliga politiker. Din bild är jättevacker, och hoppas att mitt inre får anledning att tina upp framöver.
  Svante

  Gilla

  • Idag var det inte svårt att hitta motiv, snarare tvärtom, de trängdes och bad om att få komma med på bild. Det var nästan svårt att värja sig, naturen strålade och fast jag igår var bedrövad intill märgen så jublade jag idag. Mitt inre tinar av is. Tack, Svante!

   Gilla

 2. Den dära var snygg du!

  Gilla

 3. Även jag tog mig ut och njöt av skönheten. Tyvärr hade jag inte tid nog att vandra de bästa vägarna ur fotosynpunkt men som du säger motiven lyste överallt även om det inte fanns glittrande rimfrost här. Det hade jag velat ha. Därför är jag inte så lite avis på dig som fick chansen att fota glittret!

  Gilla

  • Vad bra att du kom ut i alla fall! Jag var faktiskt ute två svängar. Hade ärende på vårdcentralen och promenerade hem, fotade med den mindre kameran och redan då började jag känna saligheten. Plupp så tog kamerabatteriet slut och jag fick knata hem. Det var nog bra det, jag var inte klädd varmt nog. Vila och mat och se och häpna: solen tittade fram. Jag greppade min Nikon och dök ut i härligheten. Badade i glittret och vitheten, det rensade min själ. Din tur kommer nog, ska du se!

   Gilla

 4. jublande .. ljuvligt spröd skönhet ..
  också din beskrivning
  då du bara går ut så där
  med en öppen själ

  ös på ..så mycke du vill

  Gilla

  • Tack, Alvfe. Jag skulle nog ösa på om jag orkade, det får bli mer i morgon, jag har återigen sovit för lite och kroppen kräver att få komma i säng.

   Gilla


 5. Kanske denna låt av Jerka kan förklara hur min känsla för allt är idag.
  Svante

  Gilla

  • Vet du Svante, jag förstår dig. Också jag kan förtvivla tills jag inte orkar förtvivla längre utan flyter upp som kork och andas lite innan jag sjunker igen. Vemodet över det mesta känner jag hela tiden nu och skulle kunna gråta över det mesta, men…. jag njuter trots allt av de små tingen som idag av allt det glittrande vita.

   Gilla

 6. Jättefint! Så många vackra iskristaller 🙂

  Gilla

 7. BS Halloj !
  Nu är vi framme, har avverkat 74 mil idag,vi startade kl. 8 imorse.
  Trodde först inte att allt skulle få plats, men en vänlig själ lånade oss en takbox med så det var inga problem.
  ” Mitt ” Sveg känns inte som mitt längre, det är inte alls som när vi bodde där. Nu känns Bruksvallarna mera hemma, ja inte som vårt rätta hem, men du fattar. Här är det mycket snö och otroligt vackert, hmmm… kanske kan jag ta kort ??? Kommer att ha mycket tid för bloggning när mina grabbsar åker skidor och står i. Ska försöka mig på åtminstone ett åk för jag är väldigt nyfiken på restaurang Tusen som ligger så vackert uppe på kalfjället, självklart vill jag se det jag också.
  Undrar hur det kommer sig att jag går ner i vikt TROTS att jag äter godis, fikar och äter mat ?? Klart jag rör mig mera nu sedan värken lagt sig lite.

  Varma sportlovskramar ( fattar du, jag vågade mig iväg !!!! Otroligt ! ) * klappar mig själv på axeln*

  Gilla

 8. I denna ljuva vintertid – ja, de där dagarna med sol och gnister och snödiamanter överallt. De är guld värda, det är så vackert och skönt att andas då. 🙂

  Gilla

  • Ja, guld är de värda, helt sant! Men även såna dagar som idag, då det var vår i luften, sol och omkring 0° – då tankar själen. Jag satt ute med näsan mot solen och lät mig bara vara.

   Gilla

 9. WOW!!!!
  Allt gott till dej, Kram

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: