Vintervitt

Jaha. Så kom då våren av sig igen. Jag försökte fota någon vårväxt mitt i snön, men frös så mycket att fotona inte blev bra. Får visa denna lite äldre i stället. Hoppas att det duger.

21 kommentarer på “Vintervitt”

  1. Jaadå! Naturens filigransarbeten är oöverträffade och du och din kamera tar verkligen fram den skira skönheten i dem!

    Gilla

    • Tack. BeBest! Det finns mycket som är vackert om man går tillräckligt nära, men malvans övervintrade fröställning hör till de vackrare.

      Gilla

  2. en stockros eller malva tror jag ,spetsmönstret igen så skirt sirligt..förresten har jag kikat efter mina hostablad ,men de verkar ha förmultnat helt hos mej

    Gilla

    • Som jag skrev ovan, malva är det. Stockrosorna ville inte bo hos mig. Men… är det så, har hostabladen lyckats gå upp i intet? Så synd, de är så vackra på våren.

      Gilla

  3. Ja så kom våren av sig lite…men hoppas att den snart är tillbaka.
    Här ligger snön lite här och var….

    Kram

    Gilla

    • Vi har också bara lite snö kvar, men det föll en omgång till under eftermiddagen. Men kallt kallt kallt var det!
      Kram

      Gilla

  4. Den duger bra…
    Jag màste ladda ner fotona fràn mötet med Nicolas Sarkozy ikväll och skriva en artikel om en viss herre som är övertygad om att jag är journalist…

    Örnkramar ♥

    Gilla

  5. Det har både snöat och haglat om vartannat. Och det blåser isande vindar.
    Jag gillar din bild. Jag fascineras alltid av dina bilder ♥
    Kram, kram

    Gilla

  6. BS Hoppas det kommer dit att din handläggare tar beslut om att söka sjukersättning åt dig, det räcker mer än nog att kämpa dag för dag.

    Det är fruktansvärt med alla sjuka som tvingas arbeta trots att de egentligen redan går på reserven, sedan dribblar regeringen med siffror, men nu kommer det i retur när de sjukas reserv är uttömd. Tyvärr verkar våra politiker alltför långt ifrån vanligt folk, de har inte längre en aning om hur folk verkligen har det och lever.

    Kramar

    Gilla

    • Svarade hos dig. Gråter efter nyheterna om äldreboenden, att det centralt måste regleras att gamlingarna ska få gå på toaletten när de behöver.

      Gilla

  7. BS jag vill ju ha nåt fräckt som passar i mitt lugna vackra kök. Jag har sista ordet för min man har inte lika bra smak som jag, hahaha.

    Kram

    Gilla

  8. Klart det duger! Det är häftigt! Vintervitt känns som helt rätt rubrik.
    Allt gott till dej med en kram!

    Gilla


Lämna en kommentar