En utmärkelse.

 When you’ve been awarded the Versatile Blogger award:

 •  Thank the person who gave you this award.
 •  Include a link to their blog.
 •  Next, select 15 blogs/bloggers that you’ve recently discovered or follow regularly.
 •  Nominate those 15 bloggers for the Versatile Blogger Award
 •  Finally, tell the person who nominated you 7 things about yourself.

Tack Maria de Suède för att du valde ut min blogg till denna utmärkelse!  Maria visar på sin fotoblogg svartvita bilder från Paris som får en att intensivt längta dit. Angående sista punkten i reglerna: klicka på ABOUT.

Versatile betyder mångsidig, ett nytt engelskt ord för mig. Om jag är mångsidig vet jag inte precis, jag har snöat in på närbilder från naturen, på rostiga prylar och… men jag tror att det här är ett kul sätt att sprida bloggadresser. De bloggar jag hänger på och som jag nu ger denna utmärkelse är:

39 kommentarer på “En utmärkelse.”

 1. Jag vet inte riktigt om det är seriöst eller ett kul sätt att prata om andra bloggar, jag försöker bara visa vilka bloggar som jag finner intressanta, som din. Men jag fàr väl säga ”Danke schön” till den som nominerade mig. Jag blev förvànad, fast jag vet inte sà mycket om detta…

  Örnkramar ♥

  Gilla

  • Det är väl alltid lite roligt att få en ”award” även om det är mest på skoj. Jag hittade en sida där man till och med kunde samla alla som fått awarden men jag orkade inte kolla hur man gjorde. Man kan tydligen infoga en Versatile award-knapp på sin blogg och förmodligen hamna på listan. Eller nåt sånt.
   Kram och tack!

   Gilla

 2. Den är du värd flera gånger om, dina bilder är fantastiska, även om jag kommer med tokiga associationer då, och då, men jag har svårt att inte skriva det första, som dyker upp i huvudet. Jag har varit sådan så länge jag minns, säger saker, och skriver saker utan att tänka på följderna.
  Grattis
  Svante

  Gilla

  • Tack, Svante! Inte gör det nåt att du associerar! Men nu är det så att du finns med på listan över nominerade bloggar, som går vidare med utmärkelsen ovan.
   Varsågod! Reglerna ser du ovan.

   Gilla

 3. 😳 Nu rodnar jag! Att du också vill nominera mig… ♥

  ”Jag hittade en sida där man till och med kunde samla alla som fått awarden men jag orkade inte kolla hur man gjorde. Man kan tydligen infoga en Versatile award-knapp på sin blogg och förmodligen hamna på listan.”

  Har du en adress till den sidan??

  Tacksamma och ytterst stolta Hemikramar ♥

  Gilla

 4. överraskad
  och tack !! .aha ..få se nu vad var det jag förväntas göra ..ska kika på det i morgon 🙂

  Gilla

  • Man gör vad man vill göra av det hela, det är inget som helst tvång på något sätt. Jag tänkte först avstå, men… lite roligt är det!

   Gilla

 5. Inte såg jag att du hade tagit upp mig, så jag får väl tacka för det. Visst kan jag ta upp 7 saker om mig själv.
  Ensamstående.
  Barnlös.
  Lever i samma tempo, som din sköldpadda.
  Gillar att i sakta mak gå i skogen.
  Saknar hund.
  Sjukpensionär sedan -88 efter arbetsskada.
  Blir äkta pensionär i höst.
  Sedan kommer problemet, jag kan bara komma på 10 andra bloggar jag följer, så jag kanske slipper uppmärksamheten. Jag har fullt upp med det jag nu börjat med. Men som sagt tack för omtanken.
  Svante

  Gilla

  • Du får göra precis som du vill med utmärkelsen. Du kanske ändå kan kopiera in bilden på din blogg och skriva de sju sakerna hos dig? Varsågod, Svante!

   Gilla

 6. Oj tack snälla du…men vad förväntas jag göra?
  Ska jag kopiera bilden in till mig …skriva 7 saker om mig själv och nominera vidare till 15 andra bloggare?

  Ibland är jag snabb eller hur? Snabbare än min egen skugga 🙂

  Kram

  Gilla

  • Precis så. Men du ska tacka mig också i din blogg och länka till mig, haha!
   .
   Ja, jag begriper inte hur du hann emellan på det inlägget, när jag höll på att redigera!
   Kram

   Gilla

 7. Så här långt så är det sju av de nominerade som har läst inlägget, så vitt jag vet.

  Gilla

 8. Hej du fina Jag…DU är såå värd alla awards som finns.Dina foton skulle lätt stå sig i jämförelse med de så kallade proffsfotografernas bilder!

  Jag ska ta i tu med detta så fort jag orkar. Tack och bock sötnos ♥

  *goa måndagskramar*

  Gilla

  • Tack, rara Ullis! Hmm, nu tog du i, men glad blir jag! Det är ju inget tvång att göra något, men det kan var lite kul om man ids. Varsågod, goa Ullis!
   Varma kvällskramar!

   Gilla

 9. 7 things about myself…

  Jag är en vanlig tant 🙂 i mina bästa år…om jag själv får säga det så är jag av bra virke fastän min kropp nu på sista tiden börjat krångla lite ..men så är det väl att krämpor kommer pö om pö med åren…inget som jag oroar mig för nämnvärt!

  Jag försöker leva i nuet, njuta och ha de så bra det bara går …man får ta vara på stunderna väl här på jorden…carpe diem!

  Jag är en tjänare…jag gör mycket för andra för jag tro på att man ska vara behjälplig och att man får tillbaka det man ger på något vis…man tjänar på att vara glad och vänlig i längden..men jag vet att en del utnyttjar läget ibland…men man lär sig… går vidare och undviker dessa energitjuvar så gott det går.

  Jag är en livsnjutare och en överlevnadskonstnär…överlever eftersom jag är fantasifull och påhittig…jag klurar och klurar ut lösningar om så behövs och kan leva lika rikt på ett minimalistiskt vis som om jag vore rikare än de som har överflöd av pengar.

  Oj bara 4 saker än så länge…det var svårt detta!

  Jag kan vara lite tjurig och avig ibland….om så krävs..inget jag är stolt över men sån är jag..ingen är perfekt…kanske har jag för höga krav på mig själv och därför får jag prestationsångest…men jag försöker i det längsta att balansera mina för och nackdelar på så vis brukar det bli en ganska så bra blandning av mig.

  Där var det väl 7 ting om mig.

  Varsågod!

  Nu ska jag bara nominera 15 bloggare oxå!

  kram

  Gilla

 10. Tack, tant Otto! Kul att läsa! När man läser hos dig så ser man att det du skrivit ovan stämmer bra, främst att du är van vid att hjälpa andra, att du är en överlevnadskonstnär och att du försöker ta vara på varje dag och njuta av den. Inte minst genom dina promenader med kameran! Du kan ju skriva detta på din blogg också, när du skriver om utmärkelsen.
  Kram

  Gilla

 11. Grattis, du är väl värd detta!
  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 12. Förlåt en knäppgök, men jag hade missat awarden.
  Miljoners TACK, att jag fick vara med ??? Tycker min blogg numera osar depression och neg.påse.

  Du däremot är verkligen värd awarden, en pärla är du, glad att du finns här på bloggen.

  Massor med kramar och TACK igen

  Gilla

  • Varsågod, Agneta! Jag tror att det är precis som det ska vara; du hade det så kämpigt en period och då stod du ut, nu mår du lite bättre och måste få ”gnälla av dig” lite innan du orkar se det positiva. Det går inte att bara trycka ner sina känslor, det straffar sig. Ös ur dig, vi står stadigt i stormen! Tack för de fina orden!
   Varm kram

   Gilla

 13. Jag tycker absolut att du är mångsidig, för dina bilder överraskar alltid och är olika. Du är verkligen värd utmärkelsen!

  Och TACK för att jag är med! Så snällt. Ska kika mer i helgen, goa du 🙂

  Kram

  Gilla

  • Tack, snälla Madonnan! Egentligen så tycker jag att det är själva bloggmångfalden som gör att bloggbyn är mångsidig och rolig att snurra runt i. Då kan man få ha sin profil, för det finns andra som bloggar om annat. Men du tar upp lite av varje i din blogg och det är trevligt!
   Kram

   Gilla

 14. Så. Nu har jag äntligen lyckats få ihop en lista!

  Gilla

 15. Nöjd nu.
  Tack!!

  Gilla

 16. Tack snälla söta. 🙂

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: