Allt som glimmar…

Av: Jag

04 01, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, is, natur, snö, vinter

24 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:40mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

Det är guld, allt som glimmar i naturen. En till gyllene stund i min samling.

24 kommentarer på “Allt som glimmar…”

  1. Det må ha varit so and so med vädret men oj vad fina solbilder det har blivit den här vintern. Vacker och rofylld bild. Ha en fin lördag. Själv åker jag med sys och kompisar till Örebro – vet inte riktigt hur jag kunde säga ja till en shoppningdag, men ja ja, det blir nog trevligt, bara det är glada barn… 🙂 Kram

    Gilla

    • Enligt mig har vintervädret varit toppen, förutom när snön plötsligt tinade och regnade bort. Nu är det som det ska igen, med sol och rimfrost! Lycka till med er shoppingdag och tack!
      Kram

      Gilla

  2. Otroligt vackert och dessutom bra foto.

    Om jag skulle kunna kunna övertygas om kreationismen så vore det väl just genom sådana här vyer och inte påståendet att ögat inte kan ha uppstått genom naturligt urval och evolution.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

    • Tack, Skvitt! Det ligger något i det du skriver, en stilla salighet kan man hänfalla åt när naturen bjuder på dessa vyer.

      Gilla

  3. Ett gyllene ögonblick, någon ytterst liten del av en sekund, och du hade åter fångat ett av dina fantastiska guldfoton! Jag försökte också få med mig en glimt av guld i kameran igår men det lyckades inte alls så bra.

    Gilla

    • Tack för det, BeBest! Det var lite extra betydelsefullt för mig, de där ögonblicken vid dammarna, nere på knä i snön. Jag har inte varit ute och fotat på flera veckor och har varit ganska dålig och uppgiven. Helt slut igår efter expeditionen men själslig kraft fyllde jag på.

      Gilla

  4. Vackert! Naturen är så fantastisk och viktig…ger ro till själen.

    Kram

    Gilla

  5. Härligt att få fylla på samlingen med gyllene stunder! :-)! Det behöver man!
    Naturen är vacker.

    Gilla

  6. Tack för gillandet, Albinsson och välkommen till min blogg!

    Gilla

  7. Mmmmm… Helt enkelt underbart!♥ ♥ ♥
    Kram

    Gilla

  8. Naturens under finns där, det gäller bara att öppna ögonen och fànga stunderna… Vackert foto!
    Har knappt tid med att besöka bloggar nuförtiden… Kram

    Gilla

  9. Nu är våren snart här! Det känns hoppfullt. Vackert, som vanligt…

    Gilla

    • Solen börjar i alla fall dyka upp lite då och då. Några härliga månader med snö och sol vill jag allt ha innan det blir vår. Tack, Britta!

      Gilla

  10. Men du är guld tycker jag. Tänker på dig och hoppas du har det bra. Nu har jag efter långt om länge skrivit ett inlägg i min nya blogg : http://sjoekvist.com/ eller http://fridashorna.wordpress.com, du vänjer dig snart hoppas jag.

    God fortsättning !

    varmaste kramar ♥

    Gilla

    • Detsamma, Agnetha! Jag har livsnjutarna här just nu och måste lägga dem, de har kommit in i andra andningen och är livliga som bara den. Jag har inte precis skrivro. Tittar in till dig i morgon.
      Sov gott!
      Kram

      Gilla


Lämna en kommentar