Skiss

Bilden på alla smärtors dag blir en bildskiss, en bildidé som jag kanske kan genomföra en dag när andan faller på och allting stämmer. Nu är den som den blev när jag skulle ta en bild och tog en annan.

24 kommentarer på “Skiss”

 1. Inte vet jag hur du fått till det men denna något abstrakta skapelse skulle kunna vara en bild av hur jag ibland uppfattar omgivningen och stunden i det ögonblick jag vaknar tvärt ur en djup sömn.
  Man måste nog vara en bildkonstnär av din kaliber för att kunna återge det!

  Gilla

  • Haha, det är nog min dimmiga bild av verkligheten också. Här är det helt enkelt en vas med kvistar som står mot ett knottrigt badrumsfönster och hela härligheten speglas i vitrinskåpet intill, såg jag när jag började fota. Kvisten som jag tog in till jul har börjat grönska och det var det jag skulle föreviga, men fastnade för speglingen istället. Speglingen stördes av det som fanns i vitrinskåpet och jag skulle kunna tömma det och ta bättre drömbilder någon gång på någon annan kvist. I vår kanske.

   Gilla

 2. Häftig spegling du fångat..men jag fattar inte riktigt hur den blivit till ..en spegling i ett glas?

  Gilla

 3. Jag trodde att det var en dubbelexponering men ser i kommentarerna att jag hade fel. 🙂

  Trist att du har fortsatt ont.

  Gilla

  • Egentligen skulle jag inte klaga så mycket. Men jag är lite allergisk mot Alla hjärtans dag och då blev det alla smärtors dag – förlåt. Bilden fixade sig själv på nåt mystiskt vis, speglingarna blev så läckra, tycker jag, det var väl dubbla skuggor på nåt vis.

   Gilla

 4. Den här bilden är bara … Mums!

  Gilla

 5. Den här bilden är konstnärligt underverk. Men skulle föreslå att du leker med bilden och gör om den till svart/vitt med lite mer kontrast. Sedemera – smärtornas dag.. jag undrar om det finns i almanackan som alla hjärtans dag. Där vi plötsligt ska vara omtänksamma mot vår medmänniska det tycker jag är märklig företeelse.

  Gilla

  • Tack, snälla Barbro! Det är möjligt att jag återkommer till bilden men det är ju hela tiden nya bilder som pockar på. Jodå, alla smärtors dag finns i almanackan, just som alla hjärtans och jag håller med, en märklig företeelse är det.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: