Hårt hållna.

Av: Jag

06 05, 2013

Etiketter:, ,

Kategori: arkitektur, bilder, foto, foton, himmel, photos, silhuetter, skuggor, växter, vår

6 kommentarer

Bländare:f/7.1
Focal Length:48mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

6 kommentarer på “Hårt hållna.”

 1. Här skulle jag kunna lägga in en lång drapa om musikens mausoleum, våldtäkt på känslig miljö och fackens nickedockande inför kommunal maktfullkomlighet men jag nöjer mig med konstaterandet att projektet var beräknat till att kosta en halv miljard kronor. För detta fick Uppsala en glaskartong och blev av med mig. Antagligen en dubbel vinst, som staden kommer ha lång glädje av, för det lär ta sin tid innan investeringslånen är betalda.

  För mig kunde det gott ha stått än fler svarta träd runt kåken.

  Tänk att ett bra foto kan väcka mina gamla aversioner för att inte säga aggressioner på detta viset! Det säger också något om bildens kvalitet!

  Gilla

  • Det var de hamlade träden som intresserade mig, vad som fanns bakom var egentligen en bisak, men färg och form passade in i det hårda temat. Men jag håller för en gångs skull inte med dig. En så stor stad behöver ett hus för musik och större samlingar och jag tycker att byggnaden passar bra in i miljön, att försöka efterhärma den äldre bebyggelsen skulle bara blivit ansträngt. Vad gäller pengarna så skulle de ha använts till något annat och kanske sämre projekt. Det är inte illa att satsa på kultur nån gång, det kommer alla till godo. Dessutom har nog åsikterna ändrats när några år har gått och folk har upptäckt fördelarna med att kunna ta emot stora artister och kunna njuta av vacker musik i staden.

   Gilla

 2. Gillar de där spretiga träden. Och de kommer verkligen till sitt rätta just när de är nakna och sårbara.
  Sen gillar jag BeBest som går igång på alla cylindrar. Det är engagemang. 🙂

  Gilla

  • Jag gillar kontrasten av knotorna och spretorna. Så här i silhuett ser det ut som bläckplumpar. Det är bra med engagemang.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: