När himlen inte kan vänta.

Av: Jag

05 10, 2014

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, foton, höst, himmel, photos, saker

13 kommentarer

Bländare:f/5.4
Focal Length:23.1mm
ISO:100
Shutter:1/0 sek
Kamera:DMC-TZ40

Himlen kan vänta, tycker nog de flesta, men för den som vill ha allt genast kanske det här är en lösning. Bara att hyra denna mackapär och snart sitter du på din molnkant, dinglar med benen och får svindel.

13 kommentarer på “När himlen inte kan vänta.”

 1. Jösses!
  En enkelbiljett till himlen.
  Bungyjump … eller bara för att titta på utsikten. Näe … jag ger mig inte längre upp på sådana höjder. Jag gjorde det i min ungdom. Klättrade upp i dåligt underhållna brandtorn i Kilsbergen.
  Dina foton fångar dock mitt intresse.
  Pirrar lite i fötterna.

  Gilla

  • Jag tyckte att den var rolig den här kranen som gick så högt upp. Den fanns vid ett bygge, men så högt bygger de inte där, så jag undrar vad den är till för.

   Gilla

 2. Tack, jag sitter så bra på den här stolen! Jag har med åren blivit alltmer markbunden för att inte säga jordnära eller jordfast. Jag tror det är latmasken som håller mig kvar på backen.

  Gilla

  • Jag är nog ungefär som du, men jag tycker fortfarande om att klättra upp på tak. Och en ballongfärd skulle jag inte tacka nej till.

   Gilla

 3. Ballong skulle jag också vilja åka. Jag är annars numera lite känslig för höjd. Stiger inte gärna upp på en stege. Aningen svårt med balansen. Så har det inte alltid varit. Åldern börjar märkas konstaterade barndomsbästisen och jag när vi talades vid i dag.

  Gilla

  • Balansen får man ha stor respekt för. Det behövs så lite för att man ska falla. Jag har vanligtvis inte svindel eller höjdrädsla, men maken kan inte kliva upp på en pall ens. En gång blev det ombytta roller dock, i en smal passage, en bergvägg i Indien där det stupade rakt ner i havet, inget att hålla sig i. Min man fick ta befälet, ta min ryggsäck och lotsa mig förbi. Hur han åstadkom det med sin egen skräck förstår jag inte.

   Gilla

 4. L’échelle à nuages ;O)

  Gilla

 5. Den skapar sug.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: