Det är här jag har varit.

Av: Jag

27 11, 2014

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, förfall, fordon, foto, foton, höst, natur, photos, skrot

25 kommentarer

Bländare:f/4
Focal Length:22mm
ISO:1250
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D60

På väg hem från Oslo finns ett ställe dit jag hade velat komma sen jag först hörde talas om det, Båstnäs bilkyrkogård. Vädret var inte lovande, regn på morgonen men tack och lov höll det upp när vi kom dit. Mulet och ganska mörkt i skogen, men ja, några bilder blev det. Medan jag pysslar med fotolagring och annat trist, så visar jag en bild. Fler kommer senare.

25 kommentarer på “Det är här jag har varit.”

  1. Ooooooooo…så avundsjuk. Vackert i en perfekt inramning.

    Gillad av 1 person

  2. Wonderful photo, Jag.

    Gilla

  3. Där ser du, fast det är skrot har naturen sett till att det blev vackert. Tror någon har sagt det förut ”naturen är fantastisk”. Underbar bild.

    Gilla

  4. Den bilen har definitivt haft sina bästa stunder för länge sedan och ändå är den troligtvis mer betittad idag än den någonsin var under sina glansdagar!

    Gilla

  5. Så bedårande vacker bild.
    När man först kommer dit, tycker man kanske … Äh, detta är väl inte så märkligt. Men när man rotat runt i naturen och upptäcker allt fler bilar … vill man inte åka därifrån.
    Jag ska nog ta mig dit igen. Men eftersom det är bit och åka, måste vädrets makter vara på min sida.
    Störtskön bild som smakar mer!

    Gilla

    • Tack så hemskt mycket, RC! Den här bulliga gröna bilen mitt i de mossiga snåren och med allt grönt som har tagit över är som tagen ur en saga. Man kan tänka sig att vättar eller troll smyger runt där.

      Gillad av 1 person

  6. Den bilkyrkogården har jag hört talas om ..dit vill jag någon gång och fotografera skrot
    kram

    Gilla

    • Ja, den är väl värt ett besök, roligt ställe att vandra runt på. Det blir bara lite för mycket och lite väl många intryck om man ska beta av det snabbt. Jag önskar att jag hade haft åtminstone två olika tillfällen. Vi är några stycken som har varit där, bland annat Replicant Core här ovan.

      Gilla

  7. Ett med naturen!!! Den har stått där länge i sin övergivenhet!

    Gilla

    • Ja, naturen ta över och bättrar på looken! Det finns många bilar att bli nostalgisk över där. Tydligen var handeln över gränsen stor tidigare, norrmännen var flitiga kunder av både gamla bilar och bildelar.

      Gilla

  8. Vilket perfekt fotoställe för dig som tar så vackra skrotbilder! Hoppas ta mig dit någon gång.

    Gilla

  9. Oj! Så…vackert, maffigt, sorgligt.

    Gilla

    • Tack, Madonnan. Det var en gång en levande bilskrot där folk köpte både bilar och bildelar. Nu är det en bilkyrkogård.

      Gilla

  10. Åh! Här i närheten finns en bilkyrkogård i Ryd. Jag har många gånger tänkt mig att åka dit men får aldrig tummen ur…

    Gilla


Lämna en kommentar