Längtan uppfylld

Av: Jag

29 11, 2019

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, natur, naturkonst, photography, photos, snö, träd, vinter

46 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Äntligen!

Bok nära

Slingerbok

Bokgren

Vinterbok

46 kommentarer på “Längtan uppfylld”

 1. Även hos oss. Det är underbart.

  Gilla

 2. Vacker formad träd ni har. Snyggt.

  Gilla

 3. Njuter av snön och dina vackra bilder. Tyvärr är det is på gångbanorna.
  Kram

  Gilla

 4. Oj, blev det så fint hos er. Så vackert! och jag vet att det är precis det här som du gillar så mycket. Väldigt snygg naturkonst!
  Ha en trevlig 1. advent!

  Gilla

  • Det blev oroligt fint. Jag höll mig över furukosten, men sen drog jag iväg ut. Tog säkert 400 bilder, haha. Det allra mesta sånt som jag har fotat många gånger tidigare. Men jag njöt. Tack snälla Kristallina och detsamma!

   Gillad av 1 person

 5. Vilka härliga vinterbilder. ✨👍✨

  Gilla

 6. Oj så vackert du har fångat bilderna med dess naturliga färg, form och struktur!!!

  Gilla

 7. Fantastiska bilder – riktig naturkonst! Naturen är så fin när den ligger inbäddad i ny, fluffig, vit snö! Så, jo, jag tycker det är vackert, men annars är den bara till besvär …

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Anki! Träd klär väldigt bra i vitt och vissa bättre än andra. Grenar och eventuella restblad och ollon avtecknar sig så vackert om himlen är blå. Jag blev helt euforisk igår, till en början av bara snön, det var så mycket som hade fallit på natten och världen var förvandlad. Och sen bröt solen fram, tvekande, men ändå. Då gick kameran varm! Och idag är det sol på snö, det som jag älskar allra mest och saknar från min uppväxt i Kiruna.

   Jag har övertalat min man att köpa en ny snöslunga, jag skottar inte längre så han får göra allt själv.

   Gillad av 1 person

 8. Nu är det verkligen njutbart ute. Som vi har längtat efter klar luft och solsken. Bilderna är fantastiskt vackra. 400 bilder! Det var inte dåligt!

  Gilla

  • Det är helt makalöst vackert, ska snart kliva ut igen i det vita. Det har varit helt hopplöst grått och vått. Ja haha, jag blev helt galen, de snötäckta träden var så vackra och det är faktiskt inte så ofta vi ser dem så under en vinter, snön faller snart av eller blåser bort. Men det mesta var ju motiv som jag har fotat så många gånger, så det var mest en glädjeyra och motion för kameran. Tack så väldigt mycket Eva!

   Gillad av 1 person

 9. Ja, det var efterlängtat. Har inte kommit så mycket snö här, men det lilla som kom gjorde att det ser bra mycket ljusare ut nu än innan. Härligt fina motiv du fick där.

  Gilla

  • Tack igen Tony! Världen blev ljusare och vackrare i ett slag. Vi fick överraskande mycket snö och nu är det kallt och soligt så den ligger förhopningsvis kvar ett tag.
   Skulle begett mig ut men hade glömt att ladda kamerabatteriet.

   Gillad av 1 person

 10. Magnifique ce jeu de neige…merci Jag..sourire

  Gilla

 11. Åhh, vilka vackra bilder, så härligt med snö 🙂 Vi fick lite igår, det blir så mycket ljusare och man blir själv lite piggare. Ha en härlig lördagskväll!

  Gilla

  • Tack så mycket Susan! Snön gjorde stor skillnad, vi fick rejält så att alla träd var vita och en del hade rejält lager med snö, så vackert. Lagom till advent också. Jag blev så glad! Detsamma!

   Gillad av 1 person

 12. Tjusigt!

  /Skvitt

  Gilla

 13. Lite mer snö hos er än hos oss. Det ända bra med vintern är att man kan få till vackra bilder.

  Gilla

  • Till min stora glädje fick vi massor på en gång. Jag längtar alltid efter riktig vinter, är uppvuxen i norr. När jag flyttade söderöver i landet frös jag som bara den de första vintrarna för att luften var fuktigare. Och man blir ofta blöt om fötterna. Sol på snö bara älskar jag, då grips jag av eufori.

   Gilla

 14. These photos are gorgeous

  Gilla

 15. Äntligen säger jag också dina foton är underbara ❄️🌨️ vi har ungefär detsamma men nu ska vi tyvärr få plusgrader framöver känns verkligheten trist 🥴 bara att hoppas på att dom har fel.. Ha en fin fortsättning på veckan nu 🎅🎄

  Gilla

  • Tack snälla Nicki! Det var på tiden att vi fick snö och att det därmed blev lite ljusare, jag blev överlycklig. Det verkar tyvärr bli som du skriver, att den nog försvinner snart igen, suck. Tack det samma!

   Gilla

 16. Snö är fint och vitt och kallt och mysigt.
  Den andra bilden nedifrån liknar ett gigantiskt hår med svarta pärlor i.

  Gilla

  • Jag håller med Ms Babs, det liknar ett svallande hår, prytt till fest. Snö gör världen vackrare, ljusare och roligare, dämpar ljud och slätar över.

   Gilla

 17. Ah la neige, c’est magique ;o)

  Gilla

 18. Vilka konstverk!
  Riktigt ledsamt ibland att mitt jobb tar så mycket tid att jag inte hinner läsa alla vänners bloggar…
  Kanske jag får mer tid under julen.
  Å andra sidan är jag tacksam för det jobb jag har i dag ❤

  Gilla

  • Tack så mycket Carita! Man gör det man hinner och orkar, det är klart. För mig är det mer att jag inte riktigt orkar med i den takt som folk publicerar, det blir så många inlägg per dag i bloggbyn. Det är toppen att du har ett jobb som du trivs med så bra!

   Gilla

 19. Visst är det vackert och den blå himlen framhäver vintern som om den verkligen vore helt underbar. Väldigt praktfulla bilder!! Mina känslor och minnen från vintrarna hemma i Stockholm är väldigt blandade men när snön är vit och himlen blå då kan även jag tycka om den kalla årstiden.

  Gilla

  • Det är just kombinationen snö och sol som jag saknar från min uppväxt långt upp i norr. Där var den perioden lång och härlig, jag åkte skidor ensam i skogen på påsklovet och bara njöt. Här nere är det bara enstaka vinterdagar som det är så och då känner jag livet i mig. Blötsnö och snöslask är inget att hurra för men när snön målar allt och förvandlar naturen till ett sagolandskap så jublar jag. Tack snälla Anita!

   Gillad av 1 person

 20. Förstår dig till fullo, barndommens jular med snö är en högtid de luxe. Så vackert med den blåa himlen och den vita snön.

  Gilla

  • Tack så mycket Eva! Barndomens jular var alltid vita där uppe i norr och även hos mormor och morfar i grannlandet. Nu är det väl undantagsvis som snön ligger kvar.

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: