Vernissage

Av: Jag

07 01, 2020

Etiketter:, ,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, höst, natur, naturkonst, photography, photos

48 kommentarer

Bländare:f/6.3
Focal Length:55mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Skogen ställer ut, alla är inbjudna. Förfriskningar, hmmm… medtag ryggsäck! Varsågoda!

48 kommentarer på “Vernissage”

 1. Tack för inbjudan 😀 …vackra konstverk du bjuder på, fina bilder!

  Gilla

 2. Naturen kan verkligen göra konstverk. Flera passar som tavlor.på väggen.

  Gillad av 1 person

 3. Det va ju smidigt när man kunde sitta kvar i soffan 😀

  Gillad av 1 person

 4. Jag gillar verkligen när du hittar och lyfter fram naturens egen vackra konst. I den sista ser jag en ”gubbe” eller är det kanske en koalabjörn i dessa dagar? 😢

  Gillad av 1 person

 5. önskar dig god jul och ett gott nytt år !!

  Gillad av 1 person

 6. Wow! Du har verkligen fångat stor konst. Jag måste kolla de noga, jag såg fantastiska figurer där! Jag måste återkomma så fort jag har lite mer tid.

  Gilla

 7. Tack för inbjudan! Naturens egna konstverk – så fantastiska – och såå fint presenterade av dig! Älskar den här sortens konst, som kan betraktas länge, om och om igen … och varje gång upptäcker man något nytt!

  Gilla

  • Tack så mycket Anki! Jag är väldigt fascinerad av den här sortens naturkonst – när väder, vind och tid har slipat fram lena ytor och mönster på trädstammar och trädrötter. Och att du har öga för vackra detaljer i naturen ser vi ju ofta på din blogg!

   Gillad av 1 person

 8. Så vackra konstverk som naturen bjuder oss på. Gäller att stanna & titta, men framför allt njuta. De är du bra på! Att låta fantasin flöda, jag håller med jag med ser en kines !

  Gilla

  • Tack Eva! Det finns mycket där ute. De här tog jag under två långa promenader på Bornholm, älskar gammalt trä och rötter.

   Gilla

 9. Det var minsann inge dålig vernissage! Här kan man titta länge, fundera och fantisera. Naturen är fantastisk. Tack för att du visade vad du såg där i skogen.

  Gilla

 10. Nu har jag tagit en rejäl titt på det som bjuds. På första bilden hittade jag tre varelser. En fågel med en stor näbb, under dess mage kryper fram lite försynt en sköldpadda, längs ner en söt hundvalpshuvud som nosar.
  Bild nr 2 en uppnäst anka som kanske råkade glida på isen därav hens uppsyn. Och på undre sidan är hundvalpen som också halkade bort sig pladask på kanske samma is som ankan.
  på bild nr 3 definitivt en kattdjur som visar upp sitt huvud.
  På nr 4 är en elefanthuvud där mest ögat syns, men den rynkiga pannan gör mig säker på att det är en elefant väl kamouflerad.
  Bild nr 5 är en repris av nummer 1, men bra bilder tål att ses flera gånger 🙂
  Sista bilden är en gammal tecknad inuit som ser bekymrande nyfiken ut. Vad har världen blivit till på senare tider- undrar nog han.

  Gilla

  • Tre varelser i första (femte) bilden, det var mycket. Jag kan se dem, men jag stannar nog vid att se fågeln och så får resten vara vingen. I tvåan ser jag nog hunden men inte ankan. Trean är bara knöligheter för mig. Fyran är nog den mest abstrakta av dem och att femman är med en gång till beror på att jag tänkte att man ser den bättre om den finns med i ett klickbart bildspel. Sista bilden är för mig en gammal mongol, tror jag, även om jag har en smula inuitblod i mig enligt DNA -testet. Jätteroliga tolkningar Antonia, kul att du tog dig tid att vandra runt på vernissagen och studera naturens konstverk! Tack så mycket!

   Gilla

 11. Vad snyggt, fantasifullt och fint fångat med din kamera 🎥 tack för inbjudan 👍😄

  Gilla

 12. Ja men visst! Det finns väl ingen bättre konstnär än naturen! Så härliga bilder och i ens fantasi kan man hitta en massa skapelser och figurer. T.ex så tyckte jag mig se ett fåransikte i en av bilderna 🙂 Härligt med naturkonst!

  Gilla

  • Naturen bjuder verkligen på mycket både här och där när man vandrar runt i den. Roligt med olika tolkningar i naturkonstverken! Tack för ditt besök på vernissagen Ulla och tack för kommentaren!

   Gilla

 13. Min favoritkonstnär! Jag gillar dessutom att det alltid finns utställningar precis överallt om man vill se den här konsten.
  Nej, jag ska inte skriva en roman om vad jag ser för varelser. Får jobba hårt för att komma ikapp med inlägg och kommentarer igen.
  Helt underbara och härliga bilder!

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Kristallina! Så är det, naturkonsten finns överallt, bara vi tar oss tid att hejda oss och öppna ögonen. Ta det lugnt med inlägg och kommentarer, du gör det i din takt.

   Gillad av 1 person

 14. Underbart! Naturen är största konstnären! Bara se och finna figurer och meddelanden 🙂
  Du har verkligen öga för det.
  Så länge sedan jag besökte dig nu.Härligt att vara här igen 🙂
  Jag kan inte kommentera med min nuvarande bloggadress
  https://www.klaraovida.com, men du känner nog mer igen Tove.

  Gilla

  • Vad roligt att se dig här igen Tove! Naturen är verkligen en stor producent av konst, senast idag hittade jag nya verk av den här sorten. Har du alltså en blogg igång igen, jag får titta in till dig? Tack så hemskt mycket Tove!

   Gilla

 15. Alltid lika kul och spännande att kika in på din fantastiska blogg och titta på dina bilder.

  Gilla

 16. Underbara bilder! Såg en dokumentär om Judi Dench och trädens fascinerande värld.
  Tänkte då på att jag måste fotografera trädstammar själv, kanske då det blir vår och LITE varmare.

  Gilla

  • Tack så mycket Carita! Fick googla för att hitta det du menar, hennes passion för träd. Ja, trädstammar är fascinerande, och trädrötter. Det finns mycket att upptäcka i dem. Då har du ett projekt att se fram emot!

   Gilla

 17. Men tack för vacker rundvandring i naturens konstvärld. Jag ser vackra figurer och mönster i alla dina bilder.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: