Bergtagen 2

32 kommentarer på “Bergtagen 2”

 1. Lika spännande foton igen berget ihop med vattnet ser så vilt och vackert ut 😍 Jag blir som vanligt lika imponerad av dina foton 🤩 Hoppas du får ett fint slut på veckan 👍 😊 kram!!

  Gillad av 1 person

  • Tack så hemskt mycket Nicki, vad glad jag blir av din kommentar! Det var verkligen betagande klippor och hällar och jag njöt storligen. Tack det samma och hoppas att du snart har mer ork igen!

   Gilla

 2. Tänkt vilka aktiviteter och krafter en gång i tiden som pågick. Nu är det nednötning som är det primära förutom att njuta skönheten på deras oändliga former och färger.

  Gillad av 1 person

 3. Härliga bilder på klipporna. Känner mig hemma när jag ser dem 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Ulla. Jag kan tro att det är som hemma, men det är inte alls i de trakterna. Som tur är finns de lite här och var i landet. Kommer att tänka på danskarna som knappt har några, utom på Bornholm, vill jag minnas.

   Gilla

 4. Vilket underbart ställe. Klipporna känns varma, hoppas att de varder också. Den där ”bassängen” gillar jag speciellt. Ett härligt ställe för fåglar kan jag tänka & fotdopp 🤗

  Gillad av 1 person

  • Det var en glad överraskning att komma dit. Tack och lov så var det mestadels molnigt, annars hade det kunnat bli för hett. Jag tänkte faktiskt bada men hittade inte något bra ställe att komma i vattnet ifrån. Tack Eva!

   Gilla

 5. Måste ha varit ljuvligt att stå där. Det var en perfekt himmel också. Framför allt första bilden där den speglar sig. Otroligt vackert. Fantastiska kontraster (vatten/sten) och mönster. Super fina bilder!

  Gillad av 1 person

  • Det var helt enkelt en av de där euforistunderna, som jag skrev i förra inlägget i kommentarer. Himlen var en god medarbetare, så himla roligt att du såg att den speglar sig i pölen på klippan! Det fanns hur mycket mönster och former som helst och en liten fågel som bara stod på klippan, undrar hur den mådde. Tack så hemskt mycket Kristallina för din fina kommentar!

   Gillad av 1 person

 6. Dramatiskt och vackert! Mäktigt och fascinerande. Som konstverk! Både klipporna och dina bilder 🙂

  Gillad av 1 person

 7. Underbara bilder! En kombination mellan kantigt och mjukt … väldigt fint!

  Gillad av 1 person

 8. Vatten och kala klippor är så vackert. Är bilderna från Österlen.
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Visst är det, det är väldigt njutbart. Nej, inte från Österlen, där har vi inte varit i sommar, men från Norduppland dit vi gjorde en utflykt. Tack Anki!
   Kram

   Gilla

 9. Jätte vackert foto,på de karga stenarna,jag får lust att hoppa på dem,om jag kunde! Men jag skulle kunna nöja med att vada i vattnet bara nedanför =)

  Gillad av 1 person

  • Tack igen, Sirpamaarit! Det var en andäktig stund ute på de där klipporna, jag klev fram och tillbaka över dem med näsan i backen. Sen lyfte jag blicken för de större vyerna. Det kändes ganska säkert att skutta omkring där, eftersom de var torra, men längst ute vid vattnet fick man vara försiktig. Jag var lite rädd för vågstänk i kameran bland annat. Jag hade tänkt bada, men hittade inget bra ställe att komma i vattnet. Jag kunde ju förstås ha vadat, men glömde det mitt i fotograferandet. Kul att få ett livstecken från dig!

   Gilla

 10. Det är så oerhört vackert med klippor och speglingar i hav.

  Gillad av 1 person

  • Visst är det så, den översta bilden med molnen i vattnet tycker jag själv om. Annars blev jag nöjd med det ensamma trädet och klipporna omkring det. Tack Carita!

   Gilla

 11. Fina bilder på kustens karga natur!

  /Skvitt

  Gilla

 12. Och ännu fler vackra bilder!

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: