Vinterdammen

Stjärnan
Grönt i vitt
Trasselgren
Korsade
Spåret
Grenbroar
Sorbet
Tillsammans

30 kommentarer på “Vinterdammen”

  1. Skön mix av grönt och vitt, lite nyfiken på vad det var för djur som lagt sina spår längs iskanten.

    Gilla

  2. Grönt och vitt är fint och du har hittat fina motiv. Minton gillar när det är snö för då finns det massor av spår med dofter.
    Kramar från oss

    Gilla

    • Tack Anki! Jag tyckte så, att det var så fint med den gröna färgen mot det nya vita. Jag kan tro att Minton har mycket att spåra i snön.
      Kramar till er två!

      Gilla

  3. Häftigt med det gröna mot det vita. Det är alltid svårt att tolka spår i snön när det töat lite. De förstoras ju då.

    Gilla

  4. Åh, vad jag gillar trasselbilden och tillsammans. En härlig vinterkänsla serie!
    Den känslan håller på att försvinna här. Efter nästan ett dygns snöande regnar det nu. Kan inte beskriva hur det ser ut där ute.

    Gilla

    • Tråkigt när snön regnar bort. Hos oss är det milt nu, men det har kommit snö nästan varje dag den senaste tiden och jag hoppas att den får stanna. Tack så hemskt mycket Kristallina!

      Gillad av 1 person

  5. Det ser onekligen lite kallt ut hos dig och bilderna är som fantastiska små konstverk. Trassligt, spännande och intressant med en ganska så smal färgskala. De utan de gröna inslagen är mina favoriter i din fina serie från Vinterlandet.

    Gilla

    • Det är inte många minusgrader nu, men det går lite fram och tillbaka, jag hoppas verkligen att snön får ligga kvar. Det var verkligen trassligt med grenar som hängde över dammen och träd som hade fallit, riktigt svårt att ta sig fram och komma åt att fota, jag kände mig som om jag var ute på äventyr. Tack Anita för din fina kommentar, den värmer.

      Gilla

  6. Naturens egna konstverk! Så fint fångade av dig – och med en riktig vinterkänsla. Vackert!

    Gilla

    • Det här är samma damm som i inlägget Andrum. Det var riktigt svårfotat med hala kanter. Jag fick plötsligt för mig att jag kanske kunde komma åt dammen från andra sidan, via skogen. Det var väldigt väldigt snårigt och snön rasade ner från träden, men såna små äventyr gillar jag. Det visade sig att där fanns massor med fallna träd som spretade med sina grenar och inte inbjöd till de lugnare motiv som mitt öga fastnar för. Men en del foton blev det. Dagar med nyfallen snö är som att gå i spåren av en konstnär som har gått därmed sin pensel. Tack Anki!

      Gillad av 1 person

  7. Vinterdammen ser spännande ut.

    Gilla

  8. Många fina bilder. Jag gillar bäst den som kallas korsade.

    Gilla

  9. Quelle magnifique série de dessin de neige…merci Jag..sourire

    Gilla

  10. Var hittar du alla dessa förtrollande vackra platser? ❤

    Gilla

    • Snön målar och dekorerar, brukar jag säga, så det mesta blir förtrollande med nysnö. Jag har nära till skogar och promenadområden där jag bor, det är bara att välja väderstreck.

      Gilla

  11. En riktigt fin vinterstämning.. ☄️❄️🌨️🌬️

    Gilla

  12. Så läckert med det gröna inslagen, de ser vi sällan i snön förutom på våren möjligtvis mossan.., 😉 det blev en läcker inslag i snön.

    Gilla

    • Ja, det var det gröna som fångade blicken och som fick mig att gå runt dammen för att försöka fota det från andra hållet. Nästa gång jag kom dit var allt vitt. Tack Eva!

      Gilla

  13. Åh vilka kalla bilder! Man fryser av att se dem🙂

    Gilla


Lämna en kommentar