Helande stunder

Vädret skiftar snabbt så det gäller att fånga stunden. Varvet runt huset gav mersmak och snart fann jag mig i parken, mitt bland allt som snön förskönat och förvandlat till vackraste skulpturer. Inför skiftet som tiden bjuder på snart önskar jag oss alla ett Gott nytt år med många helande stunder i naturen!

68 kommentarer på “Helande stunder”

 1. Gott nytt år 2022 !

  Gillad av 1 person

 2. Gott Nytt År ✨💕

  Gillad av 1 person

 3. Gott Nytt År
  Önskar vi

  Gillad av 1 person

 4. Önskar dig detsamma 🎉💖⚘

  Gillad av 1 person

 5. Happy New Year and healing moments.

  Gillad av 1 person

 6. Oerhört vackert, så är det ju ofta med frost och snö och träd ❤ Verkligen helande.

  Gilla

  • Tusen tack Carita! Jag hade en dålig dag och trodde mig inte orka iväg trots att det såg så otroligt vackert ut efter nattens snöfall. Men efter någon timme mitt i det vita mådde jag mycket bättre.

   Gilla

 7. Gott Nytt År 2022 🎉🎉

  Gilla

 8. En fantasiskt fin, krispigt vit bildserie från Vinterlandet!!!
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År från Tsada, Cyprus!

  Ingen snö här ännu, fast det sägs att här uppe i bergen kommer det några vita flingor varje år. Ännu har jag ”bara” upplevt hagel! Hahaa…
  …må nästa år bjuda på många positiva stunder!!

  Gilla

  • Varmt tack Anita! Det är snabba förändringar här, så idag har det mesta smält bort och det är isiga och hala gator. Nyårsraketerna drog igång just, man kan ju undra vad sånt beror på, kan folk inte klockan? Även om det vore för barnen så är det tidigt. Det kan ju vara spännande med lite av det vita hos er! Det samma önskar jag dig och måtte tillståndet i världen vända!

   Gillad av 1 person

 9. Underbart! Vinter när den är som bäst. Älskar grenverk när snö och/eller is ligger på. Nu är det ett minne blott. Här rann floder av vatten längs gatorna igår. Gott Nytt År, Jag!

  Gilla

  • Ja, det är ett minne blott så jag är glad att jag orkade iväg, hade en av mins dåliga dagar, men mådde snart bättre av att andas frisk luft och se allt det förunderligt vackra vart man än tittade. Tack så mycket Kristallina och må du hitta din fotoglädje igen kommande år!

   Gillad av 1 person

 10. Ditt snöalbum blir helande i sig, tack och ett gott nytt år önskar jag dig med.

  Gilla

 11. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Happy New Year all of You ✨🎇🎈🎉

  Gilla

 12. Underbara bilder!
  GOTT NYTT ÅR!

  Gilla

 13. Happy New Year!!!

  Gilla

 14. Önskar dig en riktigt God fortsättning på det nya året och hoppas att det kommer att ge oss alla många helande stunder!
  Så vacker bildserie på snöklädda träd, fina kontraster.

  Gilla

  • Tusen tack Ulla och detsamma! Jag är så glad över att jag har en så fin park med gamla höga träd alldeles nära mig. Vi får hoppas på många promenader i naturen med kameran, för oss alla som gillar att fota!

   Gilla

 15. Jag önskar dig också ett gott nytt år med många helande stunder i naturen!

  Gilla

 16. Det ser verkligen helt underbart ut..Vi har i princip haft det helt snölöst tills idag..🌨️ har vaknat upp till en vit värld men mycket gråmulen och blåsig..🌫️ en sån dag när man hellre tittar på det hela genom fönstret istället för att gå ut..🤔 tur man får se dina foton på hur det borde se ut..kram..👍🤗🙏

  Gilla

  • Underbart är ofta kort. Snön tinade fort bort, men i natt fick vi ett nytt vitt täcke, dock utan vackert dekorerade träd. Det verkar vara lite grinigt väder med blötsnö, så det blir en dag inne, även med tanke på kamerans hälsa. Tack Nicki och god fortsättning på detta nya år!
   Kram

   Gilla

 17. Vilken härlig bild! Så vacker!

  Gilla

 18. Nu kom dom andra bilderna fram också 😊
  Härliga vinterbilder. Så krispigt vackert på träden! Får gärna vara lite vitt i måttliga mängder.

  Gilla

  • Det är klart, det är ett stort inlägg och kan ta tid att ladda upp, beroende på uppkopplingen. Jag älskar vintern om den bjuder på kalla, snörika och jättegärna också soliga dagar. Snöblask som idag är dock inte kul. Tack så mycket Marie, det var en väldigt härlig stund ute i det vackra!

   Gilla

 19. Wonderful ⭐⭐⭐⭐⭐

  Gilla

 20. Fantastiska bilder!

  /Skvitt

  Gilla

 21. God fortsättning! Så vackert, tack för att du delar. Det gäller att stanna upp och njuta av naturen.

  Gilla

 22. God Fortsättning till dig! Fina bilder blev det av ditt varv! Jag gillar verkligen när snön lägger sig så där.

  Gilla

  • Tack detsamma Inger! Varvet var runt huset, ett sånt där som jag tar när jag inte orkar annat och det blev ett antal bilder i trädgården. Men sen begav jag mig ut, kunde bara inte låta bli. Snö på träden är bäst att bara passa på att fota när det kommer, det försvinner fort. Tack Inger!

   Gilla

 23. Det är så vackert med snön som lagt sig på grenarna. Jag hade nog också valt samma förstabild, som du själv har gjort 🙂 Det är så läckert när man ser stammarna och grenarnas mönster genom snön som vilar på dem.

  Gilla

  • Det är verkligen speciellt när snön ligger kvar i träden, det är inte så ofta det händer och då får man inte vela om man ska ha det förevigat. Jag fastnade direkt för den som blev förstabild, men det är inte alltid jag kan använda den jag valt, då bloggtemat ibland väljer en bakgrundsfärg som inte passar enligt mig, Då får jag pröva mig fram. Tack Claes!

   Gillad av 1 person

 24. Den bästa återhämtningen som finns-vara ute i vårt och torrt. Men jag fördrar varmt, hi hi. Detsamma till dig en God fortsättning och många härliga fotosessioner. Vackert ljus i vintern du fångat. Bilden vägvyn fångade mig lite extra, härligt djup och känsla.

  Gilla

  • Du bor i fel landsdel, helt klart. Vi kanske ska byta plats, haha! Det var mulet men snön ljusade upp och som du kan se på antalet bilder så njöt jag i fulla drag och bara fotade och fotade och tittade förundrat på vad snön åstadkommit. Tack så mycket Eva och god fortsättning och ett gott nytt fotoår!

   Gilla

 25. God fortsättning på det nya året och tack för vackra bilder. Jag tycker också att snön förvandlar landskapet till de vackraste skulpturer och kan inte se mig mätt på glittret. Åtminstone inte så länge det varade. Hoppas att även Varberg får många fler vinterdagar.

  Gilla

  • God fortsättning Sandra och många fina fotopromenader önskar jag dig! Underbart är kort, det skiftar fort så man får passa på. Hoppas det vackra vita vill visa sig hos er igen. Tack så mycket Sandra!

   Gillad av 1 person

 26. Så otroligt fint sockervaddslandskap. Det var värt att gå rundan. Man vet aldrig när nästa tillfällen kommer.

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: