Underbara blommor i vatten

Av: Jag

13 06, 2024

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, blommor, foto, fotografi, foton, photography, photos, sommar, vatten

50 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:52mm
ISO:320
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Vissa boktitlar fastnar. Här döljer sig en favorit, travesterad.

50 kommentarer på “Underbara blommor i vatten”

  1. Fantastiska bilder 🥰

    Gilla

  2. Det var fantastiskt vackra bilder.

    Gilla

  3. Otroligt vackert du har verkligen öga för vad som gör sig bra på bild..du är skicklig.. Kram Nicki..👍🤗❤️

    Gilla

    • Så glad jag blir av ditt beröm, Nicki! Jag har haft lite motivtorka genom att även jag är bara hemmavid. Men eftersom kameran alltid finns där så blir det några bilder även när jag sitter parkerad i pergolan. Stort tack!

      Kram

      Gillad av 1 person

      • Då har vi ungefär detsamma nu jag fotar allt jag ser snart och det är ju tyvärr bara runt husknuten och hemma och det känns lite tråkigt och ger lite panik över att det är så här det kommer att vara..🥺 har lite problem att göra inlägg med det lilla materialet man har..men du lyckas så bra med ditt..
        Har varit så mycket här har därför inte skrivit men förhoppningsvis snart.. Kram Nicki 🤗

        Gilla

        • Jag brukar gå ett varv runt huset för att se om jag kan få syn på något fotovärt. Saknar fjärilarna, de fanns när det var varmt men nu har jag inte sett en enda på länge. Men vi far ut till torpet en sväng snart och då kanske det är större chans att få syn på dem.

          .

          Hoppas verkligen att ni kan hitta ett sätt att klara av vardagen så att det ger dig möjligheter till egentid, dina Stockholmsfoton är saknade.

          Kram

          Gillad av 1 person

  4. Wonderful images!!!

    Gilla

  5. Jädrans vilka sensuella bilder och tack och lov utan något påklistrat bomärke. Stort tack och grattis!

    Gilla

    • Varmt tack Pomonavillage! Har folk bomärken på sina foton, menar du? Din gravatar leder inte till någon blogg, har du en?

      Gilla

  6. Dina vattenbilder är alltid en ren fröjd att titta på. De är helt fantastiskt underbara.

    Gilla

  7. Bedårande vackert 💜

    Gilla

  8. Hur fina arrangemang som helst!!! Du har väl kvar dem efter fotosejouren?

    (Kan det vara Monika Fagerholms roman ”Underbara kvinnor vid vatten” som du anspelar på i beskrivningen av fotoserien?)

    Gilla

    • Tack Mrs Universum! Bålskålen har jag kvar, fatet tog jag bort eftersom jag jag till slut har fått en zinkbalja på plats igen. Den gamla läckte som ett såll och gick inte att täta. En annan från torpet togs hit till stan – men visade sig ha liknade problem. Men den gick att få tät till min stora glädje. Det är min lilla damm.

      .

      Visst är det Fagerholm, kul att du knäckte den!

      Gillad av 1 person

  9. Vilka drömbilder. Pastelldrömmen en favorit. Så kreativt och sinnligt du får till det.

    Gilla

    • Tack snälla Eva! Jag tyckte först inte att jag hade fått till så många bra bilder, men när jag tittade igenom dem så såg jag några och kom på hur inlägget kunde se ut. Trevlig helg!

      Gillad av 1 person

  10. Blommor och vatten är verkligen vackert! Bilden Sommarskål är helt underbar! Utställda gillar jag också. Roligt att du blir kvar med din blogg.

    Gilla

    • Tack så mycket Ulla! Skålen får vara kvar på bordet i sommar, i pergolan är det så vackert ljus. Och så tycker jag om att se ansiktena på aklejorna, därför plockar jag ofta några och låter dem flyta. Det känns skönt att jag har bestämt mig och att jag har fått nytt utrymme för att ladda upp foton. Trevlig helg!

      Gilla

  11. Underbara bilder. Den med maskrosen får gälla som favorit. Tänk att det finns en blomma som är mer spännande och vackrare som utblommad.

    Gilla

    • Tack så mycket Stefan! Det finns en växt till som har väldigt vackra fröbollar, större och styvare än maskrosens. Men den är elegant i alla sina skeden – googla så får du se.

      Gilla

  12. Fantastiskt vackra och orginella bilder!

    Ha en fin helg!

    /Skvitt

    Gilla

  13. Magic pictures 🙂

    Gilla

  14. Nu börjar jag att bli förbannat less på WordPress..I minst två månaders tid har det inte gått att dela mina blogginlägg till Facebook utan det blir bara en tråkig anonym länk till mitt inlägg,
    Så jag har själv fått göra samma inlägg två gånger en på WordPress och dessutom en på Facebook..

    Nu kommer nästa skit helt plötsligt är alla mina länkar borta bara det som hör till WordPress som syns, jag kan se mina länkar på inställningar där man lägger till och tar bort men annars nej och jag hittar inte till alla vänner utan mina länkar..

    Så förmodligen dags att lägga ner Blog skiten vilket dom flesta av mina vänner redan gjort.. så trist att dom ska ändra på så mycket och förstöra på ett redan fullt fungerande koncept..🤔🤨😡

    Gilla

    • Men så trist Nicki! Väldigt underligt att allt bara har försvunnit. Har du hört av dig till supporten? Deras ändringar drabbara olika teman olika och de kan ofta rätta till det som blivit fel. Det vore väldigt trist om du inte fortsätter, men jag förstår dig, man blir uppgiven när det bara krånglar och inte fungerar som det ska. Hoppas att det löser sig, att det bara var tillfälligt!

      Kram

      Gilla

  15. Verkligen underbara blommor i vatten. Ett riktigt färgsprakande potpurri 🙂

    Gilla

  16. Så vackert! Fint jobbat 🙂

    Gilla

  17. Så kreativt och vackert! Du gillar att fota vatten i alla dess former verkar det som, och det gillar jag. Fina bilder!

    Gilla

    • Ja, vatten, is, speglingar, regn är verkligen fascinerande. Blommor som flyter är speciellt, meditativt, bilden ändras hela tiden beroende på väder, vind och blommornas skick. Tack så mycket Anna!

      Gilla

  18. Instämmer i Annas kommentar här att du är kreativ. Denna blogg har genom åren bjudit på många konstnärliga upplevelser!

    Gilla


Lämna en kommentar