Glad påsk!

Hen vågade sig fram ändå, påskharen. Ägg hade hen med sig, riktigt hårdkokta sådana. Nu önskar jag och haren er alla en glad påsk med mycket sol, vila och god mat!

48 kommentarer på “Glad påsk!”

 1. Vi har som sagt samma tema i år 🙂

  Glad Påsk min vän, hoppas att det blir en bra helg.
  Kram

  Gilla

 2. En riktigt glad och god påsk till dig och de dina önskar jag er!

  Gilla

  • Tack, BeBest och jag önskar dig detsamma än en gång! Om du vill se haren mer naturlig så finns den på föregående bild.

   Gilla

  • Tack Inger och hoppas att ni får en lugn men glad påskhelg. Här pustar vi ut efter att ha firat lite med döttrarna och deras familjer och nu är livsnjutarna kvar ett par dagar. I morgon blir det skogspromenad med pizzabullar i ryggsäcken.

   Gilla

 3. GLAD PÅSK! :-D!!

  Gilla

 4. verkligen en glad påsk till dig och haren med!!

  hemikramar ♥

  Gilla

  • Tack, Hemi! Haren har det bra där den nu sitter på tappan och spanar. Hoppas att ni har en skön påsk med allt som hör till!
   Kram

   Gilla

 5. Vi har en jättebra påsk och hoppas alla andra detsamma, vårt (mitt) bryderi handlar om varför det heter skärtorsdagen?
  Varför skär och inte blå?
  Hmmm….

  Glad Påsk!

  Gilla

  • Vad bra, vi har det också gott på torpet Idag skiner solen igen och snart blir det påskäggsletning utomhus och sen promenad. Skärtorsdag heter det för att skära betydde rena, tvätta och J tvättade lärjungarnas fötter före måltiden.
   Ha det gott!

   Gilla

 6. Förtjusande!
  Glad påsk!

  Gilla

 7. Vi har ingen hare i Påsk, men en Påskbjörn har vaknat, men som vanligt får jag inte se den, bara spår av den. Hoppas ni får trevligt på promenaden.
  Svante

  Gilla

  • Tack, Svante. det finns alla förutsättningar för en trevlig promenad: sol, glada barn, gott att äta och tre kameror.
   Det skulle väl verkligen vara nåt om du fick syn på björnen!

   Gilla

 8. Glad pàsk och nu ska jag ut och se om det finns nàgra datorer att köpa… Minnet är fullt pà min… Jag använder min gamla fotoblogg ”Paris en photographies”, men endast vissa fotografier…

  Örnkramar ♥

  Gilla

  • Men det blir billigare om du köper en extern hårddisk och för över bilderna på den, men du kanske vill ha en ny dator?! Glad påskfortsättning!
   Kram

   Gilla

 9. Jag har läst så mycket av mariadesuede skriver, och upplevt henne, som en människovänlig person. Men att minnet i datorn har tagit slut tror jag inte på. Det är väl ingen som sparar foton i datorns minne, jag sparar mina på minnespinnar, och externa hårdiskar, och i datorernas egna hårddiskar. Det största problemet jag råkar ut för är att mitt eget minne inte hittar de sparade bilderna.
  Ha en fortsatt trevlig Påsk.
  Svante

  Gilla


 10. Under dagen har jag letat tokigheter, som Carl Bildt hittat på, men hittade denna med Björn Gustavsson. Hade inte hört den förut.
  Svante

  Gilla

 11. Hej där! Önskar dig,haren och alla vackra äggen en fortsatt Glad Påsk!=)
  Påskkram från Sirpan!

  Gilla

  • Men hej, Sirpa! Nu är påsken långt förliden och så här långt har den varit härlig. Här på torpet sover man gott, solen skiner och maten är god. Hoppas din påsk är skön!
   Glad påskkram!

   Gilla

 12. Glad Påsk till dej och haren!
  Kram och allt gott till dej!

  Gilla

  • Den är glad, livsnjutarna tar fram det bästa i den. Igår en lång promenad med tre som fotade och en som satt på stenar och väntade.
   Stor påskkram

   Gilla

   • Vad härligt!
    Jag har varit inaktiv hela påsken, min tredje aj-dag på raken. Sovit och sovit… Typiskt! grrr
    Funderar på att köpa annan kamera…
    Bamsekram och allt gott till dej!

    Gilla

    • Så tråkigt med det onda, trötta! Jag har punktvis ont men har klarat helgen bra! Hur tänker du kring kameran? Du har väl en bra en?
     Varma kramar och jag blåser på det onda!

     Gilla

     • Tack, blåset känns mycket bra!
      Jag vill ha en bättre kamera. En kamera som är ljuskänsligare, har större spegel och har fler af-punkter, och lite fler pixlar. Käre maken vill att jag ska köpa en Nikon D800. Top of the line, absolut. Frågan är, kan jag hantera den, rent tyngdmässigt? Maken vill ordna en specialrem, som avlastning, jag vill veta om det fungerar… Vill gärna, men oj, tänk om tyngden gör att det inte längre är roligt. Samtidigt tror jag att det roliga blir att kunna ta knivskarpa bilder, det längtar jag efter.
      Största kramarna och allt gott till dej!

      Gilla

      • Det är ett dilemma det där med tyngden. Tänk om du kunde låna en med samma tyngd av någon och prova? Jag kan känna att det kan vara för tungt ibland med min Nikon och funderar fortfarande på att skaffa en miniliten att slänga med i fickan.
       Stor kram, vännen!

       Gilla

       • Jag har en miniliten, och den jag har, och tänkte inte sälja dem…
        Jag funderar på om jag kan göra det, ja (låna). Maken har en typ av sele som han har kikaren i, en som man bär som en ryggsäck, fast fram. Får kanske lära mig att ta bilder därifrån…
        🙂
        Kram och allt gott till dej!

        Gilla

        • Det är ju faktiskt ganska bra och lite lyxigt att kunna välja också, när man ska fota. Låter ganska vettigt med selen.
         Kram

         Gilla

         • Ja, han är smart på att tänka ut saker. 🙂 Tänkte som sagt att jag kan ta bilder från brösthöjd, liksom… Borde gå. 🙂
          Kram och allt gott till dej!

          Gilla

          • Det mesta går ju. Jag föreslog min skånske bror som är rullstolsburen att han skulle uppfinna sig något så att han kunde ha kameran i den höjd han ville, men han hade så mycket annat för sig så han hade inte tid.
           Kram

           Gilla

          • Oki. Så kan det ju också vara.
           Allt gott till dej och en kram!

           Gilla

          • Ja, han är en uppfinningsrik person så han fixar det mesta men kroppen har tagit mycket stryk under åren i rullstol så han har fullt upp med att klara vardagen. Hundarna tar mycket tid och nu har han nyss köpt en sk Zoom så att han lättare kan komma ut i terrängen.
           Kram

           Gilla

          • Jag en kusin, som är lite som en syster, som hamnat i rullstol. det har påverkat många saker i hennes liv. Hon spelar golf bl a och har en speciell sak som hon kan köra i terräng med. 🙂
           Kraaaamar och allt gott till dej!

           Gilla

          • Då kan det nog vara en sån där Zoom!
           Kram

           Gilla

     • Glad att du klarat helgen bra.
      Glömde säga det.
      Kramar och allt gott till dej!

      Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: