Cool kille.

Han kom emot mig på gångvägen igår och jag blev allt lite häpen. Alla andra hade tjocka jackor på sig och där kom han i tröja, shorts och sandaler. Hur är det: är man varmblodig eller kallblodig då? Det var + 3° ute.

22 kommentarer på “Cool kille.”

 1. Ingetdera, bara konstig! :-)!
  Gick du bara fram och frågade om du fick fota?? Ha, ha….

  Gilla

 2. Intressant bild, men jag kommer ihàg en herre som var klädd sà vid minusgrader i Stockholm… ☺Vissa känner inte av minusgraderna… Jag kan inte klä mig för tjockt, dà svettas jag vid minsta rörelse…

  Gilla

  • Minusgrader, uff! Jag hade en kollega som klädde sig efter almanackan, så han fick lite kommentarer då och då. Det är inte skönt att vara för varmt klädd heller, det är sant, nästan värre än att ha för lite kläder på sig.

   Gilla

 3. Burr! Och du fotade, haha 😉 Hoppas han klär på sig idag, nu när snöflingor visat sig för första gången denna årstid!

  Gilla

  • Haha, jag kunde inte motstå att fota! Han tog ju inte illa upp. Det är möjligt att jag hade fått fota hela honom, men… Vi har inte fått någon snö än, jag tycker att den ska hålla sig borta tills jag har fått alla mina lökar i jorden.

   Gilla

 4. När jag var liten hette det att man skulle frysa in vintern för att härda sig och svettas in sommaren av samma skäl. Här är det härdning från grunden vill jag påstå.

  Fast jag har sett värre! Den gången i 70-talets senare del var det David Cook, legendarisk karatemästare i Uppsala, som hade mönstrat ett klubblag av framstående utövare och så ställde de upp i Korpens 24-timmars stafett på skidor bland de gamla tallarna i Kronparken. De var klädda i sina karatedräkter och självfallet skolösa.
  Nej, de klarade inte hela tävlingen. De fick svåra problem med skavsår från läderremmen de hade som skidbindsle.

  Gilla

  • Skolösa skidlöpare!? Det finns tokar och så finns det tokar. Men att frysa in vintern kan jag lite grann förstå, det bär emot att ta fram tjockkläderna.

   Gilla

 5. Jag träffade för en hel del år sedan en kille som slagit vad med sina vänner att han skulle bära shorts en hel vinter. Sanslöst.
  Inget för mig, jag är så frusen av mig…
  Kramar och allt gott till dej!

  Gilla

  • Verkligen sanslöst! I min ungdom var jag ju nästan som han, jag gick med tunna strumpbyxor mitt i vintern, men nu är det långfillingar under långbyxor som gäller!
   Kram

   Gilla

 6. Intressant komposition!

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: