Lila

Av: Jag

19 02, 2013

Etiketter:,

Kategori: bilder, foton, frost, photos, snö, växter, vinter

30 kommentarer

Bländare:f/2.8
Focal Length:23mm
ISO:800
Shutter:1/0 sek
Kamera:FinePix X100

30 kommentarer på “Lila”

 1. Nämen så tjusigt!!! Var med på TisdagsTema med den!

  Gilla

 2. Brrr det ser kallt ut men bilden är fin (som vanligt) ♥ Kram

  Gilla

  • Det var inte så kallt som det såg ut. Jag vet att du fryser, men jag fryser mer nu när det ligger nära noll, råkylan kryper in under kläderna. Tack, snälla Rozie!
   Kram

   Gilla

 3. Lila har länge varit en av mina absoluta favoritfärger! Målade t.o.m. ett gammalt kök lila, olika nyanser på träfönster, luckor osv. Färgade handdukar, lakan osv – då kunde man inte köpa något lila alls… det blev lite besvärligt när det blev inne, då använde jag nästan aldrig mina lila kläder / accessoarer…

  Gilla

 4. gu så tjusigt ! med exakt just de där nyanserna lila rosa i kom bination med vit frost

  Gilla

 5. som ulliga gulliga bollar… =0)

  Hemikram ♥

  Gilla

 6. …nästan som ulliga gulliga ..peruker!
  Fin bild..har nog sagt det otaliga gånger innan men säger det igen….att du alltid hittar fina motiv…och min älsklingsfärg är lila.. 🙂

  Gilla

  • Haha, min kommentar ovan till Alwfe kanske fick dig att tänka på det! Jag minns att du gillar lila och tack för berömmet, tant Otto!

   Gilla

   • Du vet ju min åsikt…du är kanonbra på att hitta motiv.
    ja jag spånade vidare på Alwfes kommentar..men visst liknar trädkronorna peruker?

    Gilla

    • Tack, snälla vän! Ja de liknar faktiskt peruker, det har du rätt i. Det är kul att se med nya ögon på saker och ting!

     Gilla

 7. Jag var in igår kväll och såg detta foto: Fint! tänkte jag men en sån kortfattad kommentar duger inte. Jag måste rimligtvis även kunna berätta varför jag tycker bilden är fin. I morgon kommer jag nog på det tänkte jag och lade mig.

  Idag ska jag alltså komma på en bra motivation till varför jag tycke om bilden i går och fortfarande gör det idag. Det är naturligtvis frosten i träden som gör det! Däremot är det stadsmiljön i bakgrunden som låser min hjärna. Jag inser att dessa vackert formade träd knappast återfinns i skogen utan någonstans i offentlig miljö. Det är då tur att de står där så det blir något annat än butikslokaler att titta på! Träd är fint!

  Gilla

 8. Hej på dig! Super vackert foto som vanligt! Nu börjar jag i alla fall bli såååå trött på vintern..men den här bilden gör så att jag kan stå ut liiite till=)
  Kram!

  Gilla

  • Men hej, Sirpa! Roligt att du tittar in! Och tack! Nu kommer den bästa tiden med sol på allt det vita och det börjar snart porla och droppa och… allt bara kvittrar omkring en! Igår var det sån känsla i luften, men min kraft gick till annat, men det kommer andra dagar.
   Kram

   Gilla

 9. Mycket vackert!

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 10. Hej igen..nu kan jag förstås inte låta bli att undra vad din kraft gick åt till,får en känsla av att det har varit något jobbigt=O (vill inte fråga rakt ut,om det är jätte privat) Men,ja..det kommer andra dagar,våren nalkas i alla fall…kram!

  Gilla

  • Klart att du får undra och nej, så privat är det inte, jag skriver ju om mina smärtor och särskilt den senaste som sitter på ena sidan i bakhuvudet, den gör mig tokig och stundtals helt modlös, den ger mig ingen ro, den är på hela tiden. Jag var hos tandläkaren för att kolla igenom tänderna för att se om det skulle kunna vara någon trasig och varig tand som orsakade en nervsmärta – men det var det inte. Aldrig tidigare har jag blivit så besviken över att höra att mina tänder var hela och fina! Jag hade dessutom just fått en förkylning så jag var för trött för att kunna vara ute och njuta utan åkte raka spåret hem. Det såg ut som om det skulle kunna vara lite sol i morgon, men min hals känns väldigt svullen nu…
   Kram

   Gilla

 11. Ojoj..jag missar så mycket eftersom jag så sällan har tid och kraft att kolla in på bloggen,bra att du ändå ville svara på min undran..för tänker/undrar gör jag mycket!
  MEN..låter läskigt med dina smärtor i huvudet=O Nu kan du utesluta tänderna tydligen..jag antar/tar för givet att du går vidare med detta..för så här kan du inte ha det..du måste få veta vad det beror på..förhoppningsvis inget allvarligt! Kan det bero på stress..jag bara säger det för vet av egen erfarenhet att det kan påverka kroppen väldigt negativt..

  Hur som helst..så borde du försöka vila nu när du är krasslig,låta kameran ligga i lä (tyvärr) tills du samlat nya krafter och förkylningen haft sin gilla gång…
  Krya på kramar från Sirpa!

  Gilla

  • Det har gjorts både datortomografi och nyligen en magnetkameraröntgen utan några fynd, Ingen blödning i hjärnan och ingen tumör. Går hos sjukgymnast och hon tycker inte att det är spänningshuvudvärk, men möjligtvis skulle det kunna hänga ihop med den axelskada jag har och får behandling för, fast hon inte har tyckt det hittills. Väntar på tid till en neurolog igen. Jag har knappt varit utanför dörren på flera veckor nu, så ja, jag tar det väldigt lugnt, men längtar ut. Mitt nästa steg är en tid till en öron-/näsa-/halsläkare för kontroll om det kan vara något med örat för det är ju hela vänstra sidan som värker. I åtta månader nu har det varit så.
   Tack, Sirpa och kram!

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: